muratsandalci kullanıcısının son içeriği

  1. muratsandalci

    Amatör Denizcilik Belgesi Hk.

    Ynt: Amatör Denizcilik Belgesi Hk. Şu an Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılıyor. Online, zorunlu eğitim verilen sayfa oluşturulmuş. Dersler anlatılıyor. Akabinde o sayfadan alınan eğitim tamamlama belgesi ile liman başkanlığına online başvuru yapılıyor. Liman Başkanlığında bilgisayar...
  2. muratsandalci

    Amatör Denizcilik Belgesi Hk.

    Merhaba, Amatör Denizcilik Belgesi için yapılan işlemler kısaca; UBAK tarafından oluşturulmuş online kursu tamamlamak Başvuru yapıp online sınav randevusu almak Gerekli harçları vs yatırıp belgelenmek. Özellikle sınava girmiş belge almış arkadaşlardan öğrenmek istediğim, gerçek sınav da UBAK...
  3. muratsandalci

    amatör telsizciler için full telsiz programları downloand edebilirsiniz

    Ynt: Amatör Telsizciler İçin Full Telsiz Programları Downloand Edebilirsiniz Merhaba, Programlama kablosu ve program tamam fakat kanal listelerinin olduğu .tw uzantılı dosyalar oluyor. Bunlardan nerede bulabiliriz? Örneğin 2. bölge röleleri ya da 4. bölge röleleri gibi
  4. muratsandalci

    2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

    Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Az önce evraklarım KEGM ulaştı mı diye telefon ettiğimde öğrendim ki; 12. ayın 15'inden sonra postaya vereceklermiş :o :o :o :o
  5. muratsandalci

    İkinci Arazi Aracım Galiba Samurai Olacak.(bilgilerinize İhtiyacım Var...)

    Ynt: İkinci Arazi Aracım Galiba Samurai Olacak.(bilgilerinize İhtiyacım Var...) xendasouc 'un sorusu tam da benim merak ettiğim konuları barındırır türdendi. Bende bugünlerde ikinci araç olarak bir SJ araştırmasına giriştim.
  6. muratsandalci

    Hf/ Vhf/ Uhf

    Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf Anladım sizi. Benim cihazım yurt dısindan geldi ve faturası yok. Sorum buydu aslında. Su an amator telsizci belgem yeterli oluyor anladigim kadariyla. Kaybetmem veya calinmasi durumu zaten ayri degerlendirilecektir.
  7. muratsandalci

    Hf/ Vhf/ Uhf

    Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf hakan075 sizi anladım. Fakat ben zaten elimdeki cihazdan bahsediyorum. Yani yeni almayacağım. Bu sebeple beni durduracak polis, jandarma ya da gümrük memuru fatura soramaz. Çünkü aldığımız hicbir urunun faturasini yanimizda tasimiyoruz zaten.
  8. muratsandalci

    2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

    Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınav bitti, sonuçlar açıklandı. Evrakları da çoğumuz göndermişizdir. Peki belgeler ne zaman gelir demek için çok mu erken? ::) ::)
  9. muratsandalci

    Hf/ Vhf/ Uhf

    Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf Bende bir soru ile konuyu farklı bir boyuta çekmek istiyorum. Örneğin Wouxun KG- UVD1P model bir cihaz Amatör Telsizcilik (B) belgesine sahip birisi tarafından faturası olmaması durumunda kullanılabilir mi?
  10. muratsandalci

    Amatör Telsizciliğe Giriş

    Ynt: Amatör Telsizciliğe Giriş Çalıştığım kurumdan siteye erişmek engelli. Daha sonra gönderdiğiniz sayfayı ziyaret edip inceleyeceğim. Çok teşekkür ederim.
  11. muratsandalci

    Amatör Telsizciliğe Giriş

    Ynt: Amatör Telsizciliğe Giriş Merhaba, Bende en son sınav ile B sınıfı lisansa hak kazandım. Kocaeli TRAC'ta kiminle irtibat kurabilirim?
  12. muratsandalci

    2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

    Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır B Sınıfına hak kazanmışım. A'ya ulaşana kadar devam. :) Kutlu olsun. Şimdiki süreç nasıl ilerleyecek acaba? ::)
  13. muratsandalci

    2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

    Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır An itibariyle paramı yatırdım ve başvurumu bende yaptım. Sınava katılacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.
  14. muratsandalci

    Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım.

    Ynt: Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım. Merhaba Suat Bey, KEGM sitesinde ve güvenli sitelerdeki soru bankası linki kaldırılmış durumda. Güvenli soru bankasına nereden erişebilirim acaba? Bir diğer sorum da, başvuru aşamasında A,B veya C türünden bir seçimle mi başvurmam gerekiyor? Yani B...
  15. muratsandalci

    2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

    Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) 15 başlığın tüm mesajlarını okudum ve heyecanlandım. Acaba şu an itibariyle ilk sınav Kasım ayındaki midir? Ayrıca webdeki tüm soru bankaları kaldırılmış durumda, soru bankaları yayınlanırsa onları hafızaya yerleştirmek sınavı...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,461
Mesajlar
1,518,222
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

SON KONULAR



Geri
Üst