Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşime gelen maildeki linkten hem eşime hem de kendime davetiye aldım, isterseniz siz de deneyin :
Davetiye linki
Ayrıca Carriva Karavan da ücretsiz bilet veriyor. İhtiyacı olan arkadaşlar iletişime geçebilir.
İşini iyi yapmayanı piyasa er geç cezalandırır hocam. LG gibi teknoloji devi bir firma bile milyarlarca dolarlık gücüne rağmen cep telefonu piyasasından çekildi, çekilmek zorunda kaldı. Çünkü telefonları buglarla dolu oluyordu ve eninde sonunda piyasa cezasını kesti.
Selamlar,
Benim de yaşadığım yer sizinkinin neredeyse aynısı. Ben de henüz karavan almadım ama aldığım zaman çalıştığım şirketin bulunduğu sanayi sitesinin katlı otoparkına koymayı düşünüyorum. Evimle işim arası 15dk. Katlı otopark hem ücretsiz hem de kameralı, güvenlikli. Bu tür seçenekleri...
Teşekkürler.
Ben de eşim ve kendim için Eltesan'dan bilet ayarlamıştık fakat o biletlerde BOAT SHOW yazdığı için emin olamadım. Buradan da bilet aldım.
Selamlar,
Bir süredir karavanlara ilgi duymaya başlayınca huyum gereği internetteki tecrübelerden yararlanmak için dolanırken burayı buldum. Oldukça faydalı bilgilerin olduğu bu ortama üye olarak önce fikir / bilgi sahibi olmak istedim.
Karavancılık hayalimde buradaki arkadaşların tecrübesi ve...