Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar.o aküyü almadım.Daha doğrusu satıcıdan dolayı almadım.zaten akünün sıfırı da oldukça pahalı.Gittim 2 tane 100 lük mutlu full energy akü aldım.Şu anda full energy lerden memnunum.Forumlardan da araştırırsanız mutlu full energy yorumları güzel.Adamlar açıkca belirtmiş.sulu aküye jel...
Değerli arkadaşlar bu gaz alarmları hırsızların sıktığı bayıltıcı spreylere karşı çalışır mı?Malum yazın illaki karavanın camlarını havalandırmak amaçlı açık tutacağız.Camlara tetikleyici basit pimapen alarmlarından takacağım.Ayrıca Tekzen den 24 TL ye pır dedektör pilli alarm aldım.Tavsiye...
2x165 watt panel ve 200 ah aku ile baslayin.zaman gectikce yetmezse ekleme yapmaniz kolay olur diye dusunuyorum.bende karavani aldigimda 1 tane 165 watt lik panel vardi 2 tane daha aldim ve hepsini tavana delmeden yapistirarak monte ettirdim.kablolari kalin tuttum tesisatta.akuleri de 2x100 luk...
Güneş enerji ile uğraşan bir arkadaş 200 ah tek akü yerine 2 adet 100 ah tercih et demişti.Sebebini konuşamadık.Ama özellikle 150 lik mutlu express power aküsünü denemek istiyorum.umarım 150 yeter çünkü aynı akünün 2.sini almak çok maliyetli hemde akü 54kg.Alıp denemek istiyorum batacaksak...
Saticinin bir garantisi yok.aku aralik 2017 uretimi aku kisa bir sure arge merkezinde kullanilmis fakat dediginiz gibi baska bir kaynakta yatik kullanmaya uygundur seklinde mutlu akunun vermis oldugu garanti var. Urunun sifiri 1300 tl.bu fiyata oldukca uygun duruyor fakat 2 adet 100 luk mutlu...
Değerli arkadaşlar ben karavanı 2. el aldım fakat güneş enerji sistemi daha 6 aylık.Akü jel yazıyor fakat şarj tutmuyor.Önce 165 watt olan tek panelimi 3 e çıkardım(3 x 165 watt).Şuna eminim ki kalitesiz akülerle,inverterlerle bu iş olmuyor ve olmayacak.Adamlar 3 kuruşluk akülere jel etiketi...
Foruma yeni katıldım arkadaşlar.Bütçeme göre çekme karavan arıyorum.Öyle bir merak sardım ki karavan çekemeye uygun olmamasından dolayı aracımı değiştireceğim.Yerli markaları araştırdım sahibinden.com da gezerken şöyle bir ilan denk geldi.
2012 MODEL AVRUPA HOLLANDA ÇEKME KARAVAN Türkiye'nin...