Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. 130 civarı konforlu olması benim için yeterli bilgidir.
Ancak baktığım aracın sahibi ile anlaşamadık. Arayışlarım sürüyor.
Bu durum üzücü oldu biraz. Peki sünger, bant vb. malzemelerle önüne geçmeyi denediniz mi bu seslerin?
Bu arada malum sitede 118 bin km'de olan 2009 model GC WK şüpheli bir araç, düşünenlere tavsiyem dikkatli yaklaşın. Sahibi şase numarasını paylaşmıyor hiç bir şekilde.
Malum otoyol hız sınırları 130-140 el veriyor en fazla. Nadir de olsa 150 civarı kullanımda merak etmiştim, teşekkür ederim bilgilendirme için. Görüştüğüm araç ilk sahibinden ve yetkili servis bakımlı, titiz bir kullanıcı izlenimi verdi sahibi. Umuyorum trim sesi konusunda üzücü olmaz çünkü bu...
Merhaba,
Araç alma arifesinde 2008 GC WK CRD ile station wagon bir araç arasında kaldım. SUV ve station wagon farklı klasmanlar bunun bilincindeyim ancak yıllardır Alman otomobil kullandığım için gönlüm değişiklikte. Genellikle uzun yol yapmaktayım. Bu noktada WK kullanıcıları uzun yolda yüksek...