mustafacem1 kullanıcısının son içeriği

1. M

Vitara 92 Bin Km'de Motor Problemi Hem De Aldıktan 3 Gün Sonra

hocam siz benim ilk olayı açıkladığım mesajı dikkatlice okumadınız sanırım ?
  2. M

arkadaşlar ben karşı tarafa ihtar çektim ve karşı taraftan masrafımın bir bölümünü karşıladım.yani satıcı hem de galerici olarak benimle anlaşma yoluna gitti diyorum halen daha kullanıcı hatasından bahsedenler var.Sizce bir galerici eğer araçda daha önce bir problem olmadığına inansaydı benimle...
  3. M

Hocam öyle kullanıcı hatası deyip çıkmakla olmuyor bu iş.Benim yaşım genç,arabadan da çok anlamam ama aptal da değilim.2006 sonrası kasadan 7-8 tane 3 kapılı grand vitara kullandım.az çok bu aracı tanırım.2006 modelinde bile sıkıntı yaşamadım ki brc lpg li 2011 modelinde sıkıntı yaşayayım.Hem de...
  4. M

tavsiyeler için teşekkürler.şimdilik araç tamirde ve ben galericiye dava açmadan önce ihtar çektim.bekleyip göreceğiz
  5. M

Suzuki Grand Vitara 2011 3 Kapılı Model Silindir Kapağı Lazım ?

Yeni alıp da başıma gelmeyen durumun kalmadığı Suzuki Grand Vitara 1.6 2011 model 3 kapılı aracım var.Silindir Kapağı nereden bulabilirim,tabi taşlanmış olmayacak.Bursada'yım.Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur
  6. M

5 gün önce noter satışı ile şehirdışından bir GALERİCİ den 3 kapılı 2011 model brc tüplü ve 91.000 km^de Suzuki vitara araç satın aldım.Satışın ardından 3.gün uzun yolda hararet sebebiyle aracı kenara çekerek su takviyesi yaptım.hararet düşünce olabildiğince boş viteste tekrar yoluma devam ettim...

Geri