mustang 68 kullanıcısının son içeriği

  1. mustang 68

    Karavancılar Arası Dayanışma...

    Ynt: Karavancılar Arası Dayanışma... Merhaba Mesut Ağabey.Senin gibi evrensel bir kişi ile tanışmış olmaktan inan bende çok memnunum. ;) Umarım bu yaz Misi'de tekrar bir araya gelme şansımız olur.
  2. mustang 68

    Karavancılar Arası Dayanışma...

    Ynt: Karavancılar Arası Dayanışma... Yavuz Ağabey , aynı ve benzeri durumlar söz konusu olduğunda sizlerin de bize aynı davranışı göstereceğinizden eminim. :) İlhan Ağabey'in de dediği gibi güler yüzleriniz bize yeter. :D
  3. mustang 68

    Günübirlik 14 Şubat Gezisi

    Ynt: Günübirlik 14 Şubat Gezisi Yavuz Ağabey , güzel kareler; bir yanda kış , bir yanda erken bahar havası. Bu manzaralar insanın ömrünü uzatır. ;) Ülker Abla'ya selamlar.Görsellerinin devamını diliyoruz.
  4. mustang 68

    Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

    Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri) Yücel Bey sizin ve tüm öğretmenlerimizin 6. sınıf öğrencisi olan kızım ve ben öğretmenler gününüzü kutlarız.
  5. mustang 68

    Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

    Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Halil bey aracınız hayırlı olsun .gönlünüze göre bir karavan olmasını dilerim.
  6. mustang 68

    Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

    Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba İlhan abi doyumsuz mükemmel bir gezi . sayende gezemediğim bir çok yeri senin görsellerin ve güzel anlatımın 'la tanıma imkanım oldu. Sana teşekkür ediyor ve takip...
  7. mustang 68

    Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

    Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba İlhan abi asıl ben teşekkür ederim. Memleketimi ve orada yaşayan abimi ziyarette bulunduğun için. Çocukluğumun geçtiği Alaçam'a ve Geyikkoşan'a uğraman beni ayrıca memnun...
  8. mustang 68

    Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

    Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Mehmet Ali hayırlı olsun . Allah tekerlerine taş değdirmesin. Sağlıklı ve huzurlu bol geziler dilerim.
  9. mustang 68

    Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

    Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Mehmet Ali kolay gelsin .Maşallah güzel gidiyorsun. Sanırım seni bayramda yollarda göreceğiz.
  10. mustang 68

    Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

    Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Sevgili Hüseyin Ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyorum. Selma Hanım ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.
  11. mustang 68

    Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

    Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Evet Tugay abi hayırlısıyla karavan yeni sahibini buldu. Ben ve karavanım henüz birbirimizden ayrılamadık . 2 haftalık bir tura çıktım . Bu geziyi tamamladıktan sonra karavanı teslim edeceğim . Banyo lavabosunu yapımı çok keyifli bir...
  12. mustang 68

    Kim Nerede?

    Ynt: Kim Nerede? Tugay abi bu gidişle gökçe ada'ya yerleşeceksin galiba.
  13. mustang 68

    Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

    Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Erdinç Bey bildiğim kadarıyla yazı ve reklam olmadığı sürece sorun olmuyor .
  14. mustang 68

    Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

    Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Evet Mehmet ali gerçekten muhteşem bir gündü aralıksız gök yüzünde 4 saat süren bir şov
  15. mustang 68

    Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

    Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Bugün Bursa'da oturanlar için Işıklar Askeri Lisesi'nin organize ettiği Işıklar Festivali'nin muhteşem hava gösterilerinden birkaç kare :


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,375
Kayıtlı Üye Sayımız
172,122
Kaydolan Son Üyemiz
yatakli

SON KONULAR



Geri
Üst