Muyavuz kullanıcısının son içeriği

1. M

Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Biraz bekledim acele etmedim ve şu an aynı Cj 21500 e tekrar ilana girdi.Bu da pazarlık için elimi güçlendiriyor.Sanırım önümüzdeki hafta içi araca bakmak için istanbula gideceğim.Ben orijinal bi araba almak istiyorum ve tekrar satmak gibi bir niyetim yok.Şu...
  2. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar , ben Mehmet Yavuz. 27 yasindayim.Yazlari 4 ay Aydin/ Didimde yasiyorum , yilin diger zamanlarini K.K.T.C de geciriyorum. Didim de aile otelimizi isletiyorum. Jeep cj serileriyle ilgili bilgi toplarken burayi buldum ve bir sure okuyucu olarak...
  3. M

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-pesinatsiz-tamamina-kredili-off-road-keyfi-170520881/detay 1978 model oldugu icin orjinalinde kampana var dedi ve yenilerken disk yerine tekrar kampana tercih ettigini soyledi. ben bu araci...
  4. M

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Orjinalinde kampana oldugunu soyledi :) dedigim gibi bilgili degilim ama hevesliyim
  5. M

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Ilk linkteki aracin sahibiyle konustum tum parcalarin orjinal oldugunu soyledi.Hatta orjinalligini korumak icin frenlerini bile tekrar kampana olarak yenilemis.Ben de bu aracla ilgileniyorum fakat cok bilgili degilim.Istanbul disinda yasiyorum ve araci...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri