mydonnoz kullanıcısının son içeriği

1. mydonnoz

Vinç Yerine Alternatif Olabilirmi

Teşekkürler. 12-13 bin librelik standart vinçleri kullanan araçlar çoğu zaman donanımlı olanlar haliyle ağırlıklarda fazla birde çamurun mukavemeti de eklendiğinde dahi iş görüyorsa örnek hubzugta iş görecektir o halde değil mi? peki uzatmayı strap ile yaparsak 6 ton çekme kapasitesi...
  2. mydonnoz

Teşekkürler.
  3. mydonnoz

Hubzug 6 ton kapasitesiyle 1,5 tonluk aracı çamurdan çekebilir mi?
  4. mydonnoz

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

Gerçek müthiş bir konu olmuş. Tüm bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mydonnoz

Sunroof

kendi aracımdan örnekle; sunroof içinde ön iki tarafta küçük delikler var üzerileri temizlenmezse içinde biriken toz kanalda biriken sularla tıkanıyor. o yüzden görememiş sinizdir. O delikleri bulursunuz kolayca ve sildikten sonra ben lavabo gideri açıcı almıştım delik çapına uygun 2mt...
  6. mydonnoz

Bisiklet Konusunda Ustalardan Yardım Rica Ediyorum

merida v40'lara bakın derim. fiyat performansı uyacaktır.
  7. mydonnoz

Flanş (spacer) Takılması Sonrası Balans Ayarı

DDŞ Performans: SPACER yazının size yardımcı olacağını düşünüyorum.
  8. mydonnoz

Off Road Araçlarınız Için Taşınabilir Buzdolabı

Merhaba, pendik'te ki adresiniz nedir ve saat kaça kadar açıksınız?
  9. mydonnoz

Qx4

direksiyonu çevirmeyi bitirdiğinizde bir miktar geri salın ve bunu her seferinde yapın ki hidrolik pompa zorlanmasın. Sesini duyarsınız. Tam çevirdiğiniz için belkide budur gelen ses. Yinede baktırmanızda fayda olacaktır. Hayırlı olsun aracınız kullanımı nasıl bir araç çok merak ediyorum...
  10. mydonnoz

Yeni Devel Sixty 6×6: Geçemeyeceği Bir Arazi Biliyor Musunuz?

zırhlandırırsan olur sana BTR :smirk:
  11. mydonnoz

Tampon Altı Vinç Hakkında

Merhaba internette gezinirken rastladığım bir vinç çerçevesi gördüm. Bu resimdeki vinç nedir? Bu boyutta sök tak gibi kullanabileceğini düşünüyorum. Yoğun çamura girip saplanmaya niyetli olmadıkça iş görürmü bu boyutta bir vinç uygulaması? Multi-Mount upevňovací rám Toyota RAV4 02+ | Offroad...
  12. mydonnoz

Prado Almaya Adım Adım

30 ve 32 de kullandığımda yoruyor. Bir süre 34 kullandım ama 36 kullanmaya başladığımdan beri asfalt kullanımı rahat geldi. Latitude cross var bende psi değeri lastiğin diş yapısıyla ilgili kullanılan yola göre değişkenlik gösterebilir. Farklı yollarda aynı veya farklı lastik tiplerini kullanmış...
  13. mydonnoz

Prado Almaya Adım Adım

Rav4 235/60/R16 ya 36psi basıyorum. Galiba benim etiketteki değer de düşüktü hatırlayamadım. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mydonnoz

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Aracınızın kitapcığındaki yağ kullanım bilgilerinde sıcaklığa göre yağ numaralarını gösteren bir şema mutlaka vardır. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mydonnoz

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Çok güzel paylaşımlı bir sohbet konusu olmuş. Teşekkürler. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri