Nac kullanıcısının son içeriği

1. Nac

Motokaravan Satın Almak İstiyorum.

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. İyi dileklerini sunan tüm arkdaşlara çok teşekkür ediyorum. Yollarda ve mutlu sorunsuz tatillerde görüşmek dileğiyle... Saygılarımla...
  2. Nac

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. Değerli arkadaşım, Mehmet Usta ben ve eşim içinde iken ayrıca 200 lt su tankım ve pis su tankım tam dolu iken kantara çıktık tam 3.600 kg geldi. Aracıma şu anda ilave olarak toplam ağırlığı 25 kg olan 2 bisiklet ve giysilerimi koydum o kadar...
  3. Nac

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. Çok teşekkür ederim, sizin karavanınız da hayırlı olsun, iyi ve mutlu gezilerde kullanın. Allah Mehmet Kökçü Usta dan razı olsun :)
  4. Nac

MOTOKARAVANDA AĞIRLIK SORUNU

Ynt: MOTOKARAVANDA AĞIRLIK SORUNU 200 LT su deposu boşaltılarak yola çıkılır ise hem kilodan avantıjınız olur, hem de güvenli bir yolculuk (suyun yolda yaratacağı dalga hareketi) açısından daha rahat edersiniz diye düşünüyorum...
  5. Nac

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Araç 2006 model Fiat Ducato 2.8 JTD. 210x140 yatak, yatak olabilen oturma gurubu, alkoven kısmında yatak, mutfak, duş tuvalet, tv, uydu anteni, buzdolabı, bol miktarda dolap, 150X2 güneş...
  6. Nac

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. İyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler. Detaylı fotoğraflarını paylaşıcam...
  7. Nac

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. Ege Karavan, Mehmet Kökçü Yapımı.Daha çok yeni sayılır, İzmir den aldım Antalya ya geldim ve bu fotoğrafı da yolda durduğum bir anda çekmiştim. Daha çok yeni olduğu için fırsat bulup iç mekanı fotoğraflama fırsatım olmadı. Ama en kısa zamanda yeni...
  8. Nac

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. Sonunda karavanıma kavuştum. Ayhan Ağabey'in karavanının ikizi...
  9. Nac

Çekme Karavan için Dizel Araç Şart Mıdır?

Anladım çok teşekkür ederim. Saygılar...
  10. Nac

Ford Fiesta 1.4 Benzinli Maksimum Tork 125/4200
  11. Nac

Bu saatte hiç üşenmeyip otoparka gidip araçtan kitapçığını alıcam ve tekrar kontrol edicem maksimum torku. :) Ben aslında çekme karavan ile motokaravan arasında gidip gelenlerdenim sanırım. Eğer aracımı dizel bir araç ile değiştirmeye kalkarsam bir fark ödemem gerekecek hemde ciddi...
  12. Nac

Tekrar kontrol edicem. İlginize teşekkür ederim. Saygılar...
  13. Nac

Bunu nasıl öğrenebilrim, aracın teknik özellikleri arasında bu bilgiyi bulamıyorum...
  14. Nac

Merhaba, Benim aracım 1.4, 97 bg Ford Fiesta benzinli. Örneğin Sally 3.25 ya da 4.06 model çekme karavanları bu aracımla çekmem sağlıklı mıdır? Öğrenmek istediğim çekme karavan için olmazsa olmaz kural çeken aracın dizel olması mıdır? Saygılarımla...
  15. Nac

Dikkate alıcam, çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için. Saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri