Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar proje amaçlı cj arıyorum 7 8 5 6 farketmez motoru şanzıman diferansiyel olmasada olur şasi kupa evrak temiz olsun yeterli. Bildiğiniz gördüğünüz varsa bu şekilde bana ulaşırsanız sevinirim. 05443534153
Ynt: Alinik dana44 diferansiyel
800 liraya ben taktırdım disk sen biraz uçmuşsun kardesm piyasayı biraz araştır 3000 lira cok istiyorsun o paraya enter scout alırım diff leri sokerim kalanını hurdaya satar yarı parasını cıkarırım tekrardan :D
Ynt: dizel cj ler
bende dizel cj7 var 57 model 2.5 ford motor t19 şanzıman gayet güzel arazide olsun asfaltta olsun memnunum fakat benzinliye dönecem mümkünse v8 olanına :D aklımda extreme offroad var o yüzden ama düz gezilerde çamurda falan dizelden memnunum tek problem zorlanınca kara dumanı...
Ynt: JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK
abi kolleksiyon yapıyorum :D istersen gel bi ara bak seriden gidiyo :D t15 t17 t18 t19 :D