namor kullanıcısının son içeriği

1. namor

Proje Amaçlı Cj Arıyorum

Arkadaşlar proje amaçlı cj arıyorum 7 8 5 6 farketmez motoru şanzıman diferansiyel olmasada olur şasi kupa evrak temiz olsun yeterli. Bildiğiniz gördüğünüz varsa bu şekilde bana ulaşırsanız sevinirim. 05443534153
  2. namor

Alınık V8 Motor + Th400 Şanzıman

v8 motor chevy ilk tercih th 400 olmadı 700 de olabilir :D şanzıman arıyorum bilen gören duyanların insanlık namına haber vermeleri rica olunur
  3. namor

43-13 ayna mahruti acil alınık

arkadaşlar cok acil 43 13 ayna mahruti lazm cj 8 ön cok acil duyan bilen gören satan varsa bi yardım lütfen
  4. namor

satılk cj parçaları

Ynt: satılk cj parçaları ilan güncel mi ?
  5. namor

16-17 haziran 2012 hafif çaplı bir menekşe yaylası gezisi

Ynt: 16-17 haziran 2012 hafif çaplı bir menekşe yaylası gezisi güzeldi bizi şereflendiren arkadaşlara teşekkür ederim
  6. namor

32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA)

Ynt: 32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA) sonunda :D
  7. namor

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler 2.5 ford dizel var yazdığım yazı biraz devrik olmuş o yüzden tam anlayamadın galiba orjinal motoru kadar gücü yok demek istedim
  8. namor

32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA)

Ynt: 32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA) verde kurtar bu keratayı aramaktan :D
  9. namor

Alinik dana44 diferansiyel

Ynt: Alinik dana44 diferansiyel ayrıca burda soa yani üst makas avantajın var deyim yerindeyse hayvan gibi görünüo :D
  10. namor

Alinik dana44 diferansiyel

Ynt: Alinik dana44 diferansiyel 800 liraya ben taktırdım disk sen biraz uçmuşsun kardesm piyasayı biraz araştır 3000 lira cok istiyorsun o paraya enter scout alırım diff leri sokerim kalanını hurdaya satar yarı parasını cıkarırım tekrardan :D
  11. namor

JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK

Ynt: JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK hayırlısı olsun kanka
  12. namor

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler tabiki araba bayılıyor fakat ağır devir olduğundan pek problem olmuyor ağır devire al devam et :D
  13. namor

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler bende dizel cj7 var 57 model 2.5 ford motor t19 şanzıman gayet güzel arazide olsun asfaltta olsun memnunum fakat benzinliye dönecem mümkünse v8 olanına :D aklımda extreme offroad var o yüzden ama düz gezilerde çamurda falan dizelden memnunum tek problem zorlanınca kara dumanı...
  14. namor

Ynt: JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK abi kolleksiyon yapıyorum :D istersen gel bi ara bak seriden gidiyo :D t15 t17 t18 t19 :D
  15. namor

Ynt: JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK kanka cj8 bana bol gelir :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri