namre3kutuk kullanıcısının son içeriği

1. namre3kutuk

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Çok çok teşekkürler, vallahi aklım KK''ye de kaydı ama onun için aracımı satmam lazım
  2. namre3kutuk

Cherokee 2.8 Crd Limited

Ben de 2.8 CRD ya da 3.7 almak istiyorum. Var mıdır kronik sorunları? İnsanı üzer mi? Bilgi verebilir misiniz?
  3. namre3kutuk

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Selam arkadaşlar, 2006 - 2007 model KJ Cherokee araçlar hoşuma gidiyor, fiyatları da makul denebilecek seviyede. Sadece hafta sonları ve uzun yolda kullanmayı planlıyorum. - Bu araçların kronik sorunları var mıdır? Nelere dikkat etmek gerekir? - 2.8 ya da 3.7 arasında hangisi daha iyidir...
  4. namre3kutuk

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Peki bir sorum daha olacak. Araç auto modda değilken yani 2WD modunda iken yakıtta fark oluyor mu?
  5. namre3kutuk

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Herkese selam, Maddi sebeplerden ötürü kendi aracımı satıp Duster almak istiyordum ancak burada yazılanlardan dolayı hayal kırıklığına uğradım. Kendi aracımla 4 kişi , bagaj tam dolu, Kütahya Beylikdüzü Kartal 4.2 yaktım. Antalya Kumluca - Salda Gölü Burdur - Bursa - İstanbul arası ise 4.8 lt...
  6. namre3kutuk

Gezenbilir.com Forum Teması Hk.

Bu konudan ben de şikayetçiyim. Mevcut temada renkler gözümü çok yoruyor. İş gereği 8 saat bilgisayar başında olan biri için can sıkıcı bir durum. Yönetimden yardımcı olacak kimse yok mu acaba?
  7. namre3kutuk

Delici Ve Yayıcı Sis Farı Arasındaki Fark

İlginize teşekkürler, henüz bir off-road aracım yok, ama uzun zamandır hevesim var.
  8. namre3kutuk

Cevaplar için teşekkürler. Peki kullanım alanları olarak farklarını sorsam? Örneğin otoyolda delici mi kullanılır, ya da delici nerde, yayıcı nerde kullanılır?
  9. namre3kutuk

2017 Yılı 1. Dönem (mayıs) Amatör Telsizcilik Sınavı

Belgelerin aslı gerekeceği için mail ile olacağını sanmıyorum. KEGM sayfasında bir irtibat numarası vardı, müsait olunca arayın isterseniz. Bu arada Amatör Telsizcilik Belgesini anında veriyorlar mı, yoksa evrakları teslim ettikten sonra bir süre bekliyor muyuz? Hemen veriyorlarsa elden teslim...
  10. namre3kutuk

Telsizler Hakkında Güncel Birkaç Soru

Selam arkadaşlar, Yeni bir konu açmamak adına buradan devam etmek istiyorum. Ben de dün sınava girdim ve büyük ihtimalle lisansımı alacağım. Ancak telsiz konusunda bilgim sıfır. "Neden sınava girdin?" derseniz, birincisi yakın gelecekte off-road hobimi hayata geçirmek istiyorum, bu sebeple...
  11. namre3kutuk

Selam arkadaşlar, Forumda araştırdım ama bulamadım, daha önceden konusu açıldıysa affola. Delici ve yayıcı sis farı arasındaki fark nedir? Açıklayabilirseniz sevinirim.
  12. namre3kutuk

Sonuçlar ne kadar süree belli olur? 15 gün yazıyordu bir yerde ama o kadar uzun sürer mi?
  13. namre3kutuk

1) Sınavdaki tüm sorular KEGM sayfasındaki soru bankasından mı çıkıyor? Yoksa farklı sorular geliyor mu? 2) Sınav yerim Sefaköy olarak gözüküyor. Yerini tam olarak bilen var mı? E-5 üzerinde , içinde Burger King olan Shell'in yan tarafındaki binalardan biri midir?
  14. namre3kutuk

2017 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (14 Nisan 2017)

Merhaba, 2017 yılı 1. dönem Amatör Telsizcilik Sınavı 14 Mayıs 2017 saat 14:00'te yapılacak. Konuyla ilgili iki sorum olacktı. 1) Sınavdaki tüm sorular KEGM sayfasındaki soru bankasından mı çıkıyor? Yoksa farklı sorular geliyor mu? 2) Sınav yerim Sefaköy olarak gözüküyor. Yerini tam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR