nautilus kullanıcısının son içeriği

1. N

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) 01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi) 02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi) 03- meltem uygun...
  2. N

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Kızıldeniz St. John's Habibi Ali'de köpekbalığı görmüştüm.
  3. N

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Alfonse başbelası bir kabus otu...kimseye vermeni tavsiye etmem.Hayvanların patisinden ya da burnundan girip vücutta ilerliyor.Sinire falan gelirse felç ediyor, kalbe kadar gittiği hatta beyne çıktığı...
  4. N

Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?

Ynt: Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı? Hocamız eğer köpekbalığı size çok yaklaşır ve korkarsanız burnuna yumruk atın der, ama ben kıyıp da yumruk atabilir miyim bilmiyorum.Bir kez köpekbalığı ile karşılaştım hayvancık korkup kaçmıştı, reef tipi.
  5. N

Ferrarisini Ören Güzel Sanatlar Öğrencisi

Ynt: Ferrarisini Ören Güzel Sanatlar Öğrencisi örgüde son nokta olsa gerek, atkı dışında bişey öremem.
  6. N

Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Seval' in (SEVAL) Doğum Günü Seval Hanım doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yaşlar dilerim
  7. N

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Ferdanecim gelebilseydin keşke gözlerimiz seni arayacak
  8. N

Küçükken Neler Yapardık?

Ynt: Küçükken Neler Yapardık? Leyla Hanım Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler
  9. N

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar :)
  10. N

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) 01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi) 02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi) 03- meltem uygun (melinda)...
  11. N

Teknelerde Can Yelekleri ve Diğer Can Kurtarma Ekipmanları

Ynt: Teknelerde Can Yelekleri ve Diğer Can Kurtarma Ekipmanları Paylaşım için teşekkürler...Ben tekne dışında küçük deniz araçlarında da (kano,şişme bot,deniz bisikleti gibi) yüzme bilmeyenlerin mutlaka can yeleği kullanılması gerektiğini düşünüyorum.Bir tekneye bindiğim zaman kaptana...
  12. N

2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum

Ynt: 2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum Dessat'tan iyi bir eğitim alırsınız ama bu fiyata neler dahil?Örnek olarak benim aldığım son teorik eğitimin fiyatı 180 Tl idi.Ankaradan dalış bölgesine gidiş/otel konaklaması ve 4 dalış için de 300 ile 350 Tl arası bir ücret ödeniyor...
  13. N

Gezenbilir Ankara Grubu Eymir Bağevi Buluşması (26 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Eymir Bağevi Buluşması (26 Temmuz 2009) Çiğdemcim güzel bir gün oldu, teşekkür ederiz.Yeni yaşın sana uğurlu gelsin...
  14. N

Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009) 1-Çiğdem (cidowsky) 2-Eren Balaban (eratech) 3-Ozan Yurdakul (ozanyur) 4- Hülya (nautilus) +3 Bizim sayımız fazla...
  15. N

Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009) İşte burada: http://www.eymirbagevi.com/ulasim.htm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,743
Kaydolan Son Üyemiz
alic16

Çevrimiçi üyeler

Geri