Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
Alfonse başbelası bir kabus otu...kimseye vermeni tavsiye etmem.Hayvanların patisinden ya da burnundan girip vücutta ilerliyor.Sinire falan gelirse felç ediyor, kalbe kadar gittiği hatta beyne çıktığı...
Ynt: Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?
Hocamız eğer köpekbalığı size çok yaklaşır ve korkarsanız burnuna yumruk atın der, ama ben kıyıp da yumruk atabilir miyim bilmiyorum.Bir kez köpekbalığı ile karşılaştım hayvancık korkup kaçmıştı, reef tipi.
Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar :)
01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi)
02- Zerrin Yiğiter (ceranus) Binek Araç (1 Kişi)
03- meltem uygun (melinda)...
Ynt: Teknelerde Can Yelekleri ve Diğer Can Kurtarma Ekipmanları
Paylaşım için teşekkürler...Ben tekne dışında küçük deniz araçlarında da (kano,şişme bot,deniz bisikleti gibi) yüzme bilmeyenlerin mutlaka can yeleği kullanılması gerektiğini düşünüyorum.Bir tekneye bindiğim zaman kaptana...
Ynt: 2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum
Dessat'tan iyi bir eğitim alırsınız ama bu fiyata neler dahil?Örnek olarak benim aldığım son teorik eğitimin fiyatı 180 Tl idi.Ankaradan dalış bölgesine gidiş/otel konaklaması ve 4 dalış için de 300 ile 350 Tl arası bir ücret ödeniyor...