Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: hangisini tercih edersiniz capomu africa twın'mi
Aprilia caponord kullanıcısı olarak iyi bir ustanız ve benim gibi bir çok capo dostu olan bir gurubunuz varsa artçısının bile uyuduğu komforu İtalyan çizgilerini yansıtan hoş dizaynı ve seksiliğini kullandıkça sizi aşık eden sürüş zevkiyle...
Ynt: Motorunuz Nedir?
Benim motor 2004 model Aprilia Caponord Etw 1000 Rally Raid fabrikasyon üretimli Adv özelliği olan sayılı motorlardan ve Navaramı satmak zorunda olduğum için benim şuanda 2.aşkım olarak arazi keyfini biraz olsun çıkartıyorum.
Ynt: Satılık 2010 Nissan Navara 4X2 Se New Edition
Aracımı üzülerek sattım Konyadan bir dosta verdik hayırlı uğurlu olsun diliyorum inşallah en kısa zamanda almaya niyetliyim tekrardan kısmet !!!
Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz
Bende canı gönülden destekliyorum sizi ama Türkiye de işlerin ve hiyerarşinin nasıl yürüdüğü malesef belli dostlar umarım iyi yönde düzelmeler olur !!!
Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz
uzun şasenin şöyle bir avantajı var benim gibi 2 teker aşığıysan uzatmaları harika oldu çünki diğer türlü sığma şansı fazla olmuyor kapağın açık kalma ihtimali yüksek kalıyor çaprazdaolduğundada iki motor koyma şansın az o yüzden bu anlamda iyi ama...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Aramıza hoş geldiniz zaten bilirsiniz motorda son nokta endurodur diye hep tabir ederler farkı bilenler baştan tercihlerini endurodan yaparlar ama iki teker aşkı her zaman farklıdır sevgiler
www.apriliafunclub.com
Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı
Yahu nasıl insanlar var üçkağıdın alasını yapıp uyanıklık yapmaya kalkarlar birde yuh be barındırmayalım böylelerini !!!!
Ynt: Aprilia Pegaso 650 yağ değişimi ve sonrası..
Öncelikle bir aprilia sever olarak selamlar konuyla alakalı RSV MOTOR Menderes Ustadan yardım alabilirsiniz aprilia nın duayeni olan biridir bende caponord vardı kısa bir süre önce satmak zorunda kaldım yeni evlendiğim için önceki motorumda...