Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi forumlar araçım içeri su aldığı için bildiğiniz çıkma yada sıfır kalorifer sistemi satan yer var mıdır paylaşabilirseniz sevinirim araç 2010 model jimny
Ynt: JIMNY nin YAPAMADIKLARI
bende yaklaşık 3 yıl oldu tek araç olarak kullanıyorum araçı rampa yukarı tırmanırken domuza çarptım ön tampon değişimi gerekti bursa şentürkler hem tampon için 1 ay bekletti hemde montaj 2.500 lira masraf çıkarttı 2. bir olayda 10.000 km bakımına giderken ani...
Ynt: JIMNY nin YAPAMADIKLARI
araçla çamurlu yolda traktör izinden çıkmaya çalışırken arabanın arkayı atmasıyla sağ tarafta bulunan toprak yığınına çarptım frenler zaten işe yaramadı hız 30km resimlere bakarsanız kayma izleri 1. resimde gözüküyor ne kadar manevra yapsamda çamurda kendi...
Ynt: jimny teyp çerçevesi
teşekkürler elimde hali hazırda pionner in lcd ekranlı teybi var onu takmayı düşünüyorum hani içinden ekran çıkan modellerden normal teyp boyutunda bunu için bir çerçeve lazım .bu tarz
merhabalar aranıza yeni katıldım aracımın üstündeki teypten artık gına geldi değiştirmek istiyorum ama bunun için çerceye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim