ncpylmz kullanıcısının son içeriği

1. ncpylmz

Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan?

Ynt: Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan? eylül için 25 günlük gezi planlarınıza katılabilirim. ayrıca elül ayında gidiş-dönüş malezya 1350 tl civarnda bilet var.
  2. ncpylmz

Balkan Gezisine Yol Arkadaşı Arıyoruz

Ynt: Balkan Gezisine Yol Arkadaşı Arıyoruz eylül olursa katılabilirim
  3. ncpylmz

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı Sizi, tüm aileniz ile beraber böyle bir kültür gezisi yaptığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Yazınızın hepsini okudum. Benim için çok faydalı oldu. Teşekkürler.
  4. ncpylmz

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... merhaba; benim arabam var ama hem eski hemde yedek parça sıkıntısı var (1990 madel renault 21nevada) anlayacağın tren, otobüs, otostop yaparak gitsek benim arabayla gitmemizden daha kolay olur....
  5. ncpylmz

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... merhab ben 20 mayıs 20 haziran arası müsait olacağım size uyarmı ayrıntıları görüşebiliriz
  6. ncpylmz

UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM 0542 336 71 00
  7. ncpylmz

Hafta Sonu Bulgaristan-Yunanistan Gezisi İçin 1.5 Günlüğüne Forum'dan yol arkada

Ynt: Hafta Sonu Bulgaristan-Yunanistan Gezisi İçin 1.5 Günlüğüne Forum'dan yol arkada merhaba kuzey karadeniz için forumda bir arkadaşa mesaj yazdım olmazsa sizin teklifinizde olabilir 1-5 arası izinliyim, bir aktivite düşünüyorum
  8. ncpylmz

UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM aralık 1-5 arası izinliyim uygun olursa görüşelim
  9. ncpylmz

İnter Rail

Ynt: İnter Rail herkese selam inter rail olmasada ona yakın avrupa gezimi tamamladım gidiş dönüş uçak ile yaptım almanyanın yarısına yakın yerleri tren ile gezdim bunu yanında hollanda belçika gezdiğim yerler arasında merak etiğiniz konuları sorabilirsiniz şimdiki planım ise doğuya doğru yol almak
  10. ncpylmz

Türkiye'de bu 25 şeyi yapmadan dünyadan göçüp gitmeyin...

Ynt: Türkiye'de bu 25 şeyi yapmadan dünyadan göçüp gitmeyin... tavsiye için teşekkür ederim
  11. ncpylmz

İnter Rail

Ynt: İnter Rail rotasız size mail atmıştım tabiki sizin gezi teklifiniz ile ilgili bana gelince şu anda interrail için hazırım yol arkadaşı bulursam onun uygunluk tarihine göre planlama yapabiliriz veya farklı rotada olabilir amac ilk yurt dışı gezimi bir şekilde yapmak ncpylmz@hotmail.com
  12. ncpylmz

İnter Rail

Ynt: İnter Rail arkadaşlar interrail yapmak isteyen varmı mesajlarınızı bekliyorum
  13. ncpylmz

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) FOTOGRAFLAR COK GÜZEL İŞİM ÇIKTI, GELEMEDİMDEN DOLAYI ÜZÜLDÜM
  14. ncpylmz

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) slm organizasyon ücreti ne kadar
  15. ncpylmz

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad:NECİP YILMAZ Doğum Tarihi Ve Yeri: 1973- ÜNYE Memleket: ORDU Semt: Elvankent İlgi Alanı: SON GÜNLERDE YURT DIŞI GEZİLERE MERAK SARDIM, YAMAÇ PARAŞÜTÜ, BİSİKLET, BİATLON, ORYANTİRİK, DAĞCILIK, GİBİ HEYACAN VERİCİ YOTUCU HER AKTİVİTE OLABİLİR. Not...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri