Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vstrom enduro değildir zaten turinge daha yakındır f650 gs temiz bulursan daha iyi bi alternatif tir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bencede kimse kalmamış sanırım bende 96 discovery mpi Yeni aldım şimdilik iyi gidiyor arada sorun çıkarsada tecrübe edinmeye çalışıyorum
Teşekkürler . Maslak Nesimi ustayla irtibata geçtim en asgari şekilde problemi çözdü kendisine ve ekibine sabrı ve emeği için teşekkürler .
Merhaba arkadaşlar Yen'i aldığım discovery 1 de şanzıman sıkıntısı çıktı elinde yakınında eşinde dostunda şanzıman yada dişlileri mevcut olan varsa yardımcı olabilirmi araç 96 model mpi 2.0 teşekkürler RN380 şanzıman modeli
merhabalar yeni aldığım discover 1 96 model aynı dert bendede var tamir takımını bulamadım sanırımda bulunmuyor yenisini nerden ve nasıl tedarik edebilirim söktüm üzerindeki parça numarasıda 3231 738 yardımla
Arkadaşlar merhaba Yen'i bi discovery ile motosikletime veda ettim aldığım araçla gelen çamur lastiklerini değerlendirmek istiyorum