neoneuro kullanıcısının son içeriği

1. neoneuro

2001 Model 2.7 Nissan Terrano Aracımla Karavan Çekebilirmiyim

1997 model 2.7 Nissan Terrano II ile yaklaşık 1.300 kilo üzeri karavanımı çektim uzun süre ve bir sorun yaşamadım
  2. neoneuro

Terrano Ii 2.7 Tdi Kalkışta Motor Stop Ediyor

Mazot pompasının elektronik aksamı değişti ve sorun ortadan kalktı. Değişen parçanın fotoğraflarını ekledim. Bu konuda Facebook üzerinde bir yazıya denk geldim sanırım daha önce benzer sorunu yaşayan, ya da konuya hakim biri başka yerleri kurcalamayın Terrano II'lerde bahsedilen sorun genellikle...
  3. neoneuro

Terrano Kalkista Gaz Yemiyor

Buna benzer bir sorun ben de yaşadım. Eğerelde imkan varve araç izin veriyorsa bilgisayara bağlamayı denediniz mi? Yoksa bu sorunu yaratabilecek ihtimaller dahilinde parça değiştirmeye başlarsanız onun sonu gelmez diye düşünüyorum. En azından nokta atış soruna bir çözüm ararsınız.
  4. neoneuro

Koşuşturmadan ancak cevap yazabiliyorum. Aracı Ankara'daki ustama götürdüm orada bilgisayara bağlandı, mazot pompasının müşürü ve gaz pedalına bağlı bir sensör değişti. Ankara'da birkaç gün kullandım sorunsuz bir şekilde. Çanakkale'ye dönerken yaklaşık 500 km yok yaptıktan sonra araç 5. vites...
  5. neoneuro

Terrano 2.4 Hararet Ile Ilgili

İzmir'de Gümüş Otomotiv'e sorabilirsiniz Nissan parçası. Nissan Yedek Parça - Gümüş Otomotiv adresinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  6. neoneuro

Merhabalar, sorunlar çıkmaya başlayınca herhalde üst üste gelmeleri hep yaşanan bir şey. Aracımda dünden beri şöyle bir problem var. Kırmızı ışıkta durduğumda tam kalkış anında aracı birinci vitese takıp gaz verdiğimde motor stop ediyor. Tekrar marşa basıyorum sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve...
  7. neoneuro

Ankaradan Satın Alacağım Lc Vx100 Gösrerebileceğim Usta

Ankara'da Sena Jeep var. Ahmet Usta ile görüşebilirsiniz. Sena Jeep - Ergazi - Oto Tamirhanesi | Facebook adresinden bakabilirsiniz adres ve telefonlarına.
  8. neoneuro

1997 Terrano 2.7 Tdi Marş Dişlisi Arıyorum

Arkadaşlar merhabalar, Parçayı ararken İzmir'de Gümüş Otomotiv ile karşılaştım. Oldukça ilgililer ve parçayı bir şekilde buldular. Daha önce de kırılan sinyal lambam için kendileriyle konuşmuştum. İşinize yarar diye buraya not ediyorum. Yine İstanbul İkitelli'de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine...
  9. neoneuro

1997 Terrano 2.7 Tdi Marş Dişlisi Arıyorum

Merhabalar, Başlıkta hata yapmışım aracım Terrano II o nedenle düzeltme ihtiyacı duydum. Geçen haftadan beri aracım için marş dişlisi arıyorum. Aracın şase numarası VSKTVUR20U0287181. Ekte çıkan parçaların fotoğraflarını gönderdim. Bir iki parça buldum ama ölçüler maalesef tutmadı. Bu konuda...
  10. neoneuro

Karavanda İnternet Konusunda Yardım

Hem benim hem de eşimin işi gereği internet bağlantımız olmadan seyahat edemiyoruz zira gelir kaynağımız internet. Yaklaşık 5 yıldır sürekli geziyoruz ve internet için iki ayrı operatöre ait çoklu bağlantıya izin veren 3G modemlerini kullanıyoruz. Hareket halindeyken bu zamana kadar en ufak bir...
  11. neoneuro

Terrano 3.0 Dİ Hk.

Aykut Bey merhabalar, yaşadığımız yerin şartlarından ötürü bir arazi aracına ihtiyaç duyduk ve 3 yıl önce 1997 model ikinci el Terrano II SR 2.7 TDI aldık. Aracımız aldığımızda 168.000 km'deydi şu an 220.000 km'de. Bu süre içerisinde en ufak bir arıza çıkarmadı. Araç manuel şanzımanlı bu arada...
  12. neoneuro

Eskişehir'de Karavan İle Konaklama

Merhabalar, geceyi Ayten Usta'nın bulunduğu Bursa çıkışındaki Opet'te geçirdik. Yücel Bey'in söylediği gibi yol kenarı olduğu için biraz araç gürültüsü vardı ancak yorgunluk olunca sesi duymuyorsunuz. Çocuklar da mışıl mışıl uyudular. Ayten Usta 24 saat açık bu arada, yemek pişirmek için...
  13. neoneuro

Eskişehir'de Karavan İle Konaklama

Merhabalar, Çanakkale'den Ankara'ya giderken yolumuz Eskişehir'den geçecek. Karavanla kalmak için uygun bir yer arayışındayım. Forumda yazılan başlıkları okuyunca tarihleri eski de olsa sanırım bir değişiklilk yok ve otoparkta kalmak durumunda kalacağız. Acaba Sazova Parkı'nda Hayvanat Bahçesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri