Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selamlar
çok acil 2001 grand vitara 2.5 V6 için döküm ön diffransiyel lazım,bilen duyan satan kim war
çok acil,veya çıkmasını satan bilinen birileri varmı
Ynt: D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI
benimde işte arabamdan bezdiğim nokta dewamlı ön aks lar kırılıyor,artık güwenip biyerlere giremez oldum maalesef :-\ dolayısıyla ya mitsubishi L200 alıcam ya da d-max karar aşamasındayım şu an
yönlendirmelerinize göre bi araç alıcam
Ynt: D MAX OFFROAD ve AİLE için ALINIRMI
abicim video için teşekkürler
ama videoda ki msj ı alamadım,ki inilip çıkılan yer çok sıradan
yani aracın herhangi bi problemi kıl ı tüyü bişey oluyormu artı kaç senedir kullanıyorsunuz
benim dayımda da war mesela 1 gün sadece offroad için aldım we...
arkadaşlar merhabalar
öncelikle 8 aydır 2001 model suzuki grand vitara 2.5 v6 sahibiyim ama hem bagaj kapasitesi hem ufak tefek eşyalarımı koymak için yer olmadığından dolayı d-max almayı düşünüyorum
şimdi benim sorum d-max ı olan arkadaşlar bu araç offroad da nasıldır,kronik problemleri...
arkadaşlar merhabalar
2001 model Suzuki Vitara V6 sahibiyim yaklaşık 8 aydır,3 kere aks kırdım,birkerede ön diffransiyeli kırdım benim sorunum 4h veya 4L ye aldığım zaman arazide biyerde devamlı ya aks kırıyorum ya da önler bi şekilde devrede çıkıyor, ben mi araba kullanmayı bilmiyorum yoksa...