nico kullanıcısının son içeriği

1. N

Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar)

Ynt: Oryantiring Nedir? (Çeşitli Kaynaklardan Tanımlamalar) Öhömm Öhöhmmmm :) Merhaba arkadaşlar, yaptığınız spor zor olsa gerek ::) size uzaktan gıpta ederk bakıyordum kiiii , arkamdan iteklemişler bi baktım aranızdayım ;D .
  2. N

Denizlerdeki Muhteşem Dörtlü

Ynt: Denizlerdeki Muhteşem Dörtlü Evet bencede lüks :-[ . Kiralamak için ise yine saglam bir bütçe veya kafa dengi arkadaşların olması lazım yoksa mutlaka arıza çıkartan oluyor :-[ , o yüzden az kişii mavi yolculuk en güzeli tabi bu benim düşüncem :)
  3. N

Denizlerdeki Muhteşem Dörtlü

Ynt: Denizlerdeki Muhteşem Dörtlü Verdiğiniz bilgiler çok güzel ama, bu tekneleri almak için şimdi para biriktirmeye başlarsam anca 2047 ye ilk taksitini ödüyebilirim :o , şaka bi yana güzel tekneler ama fiyat olarak bakıncada el yakıyor.
  4. N

Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Arkadaşlar ben sarıkız ın fabrikasını dolaşmıştım mükemmel ötesi bir tesis ve kaynağından içtim anlatılamıcak bir tad ve elimi yüzümü yıkadım cilt içinde mükemmel ;D
  5. N

Rüzgar Yönleri

Ynt: Rüzgar Yönleri Bilgi için teşekkürler. Bir sorum olacaktı peki İmbat rüzgarı denilen bir rüzgar o ne demek oluyor ?
  6. N

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Hatırlatman için teşekkürler, ama o gün için zor umarım başka zamana.
  7. N

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Duydum duydum :) duymaz olurmuyum ::) hemen listeye ilave ettim zaten
  8. N

3G'enel Müdür 'Hoş Geldin' Dedi...

Ynt: 3G'enel Müdür 'Hoş Geldin' Dedi... :) dicek bişey yok sizde bende aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı yollardan.
  9. N

3G'enel Müdür 'Hoş Geldin' Dedi...

Ynt: 3G'enel Müdür 'Hoş Geldin' Dedi... Tabiki dediklerinize katılmamak mümkün değil, ama bu söylediklerinizi kaç kişi yapıyor. Herkes söylediğiniz bilinç içerisinde olsa veya kendini o bilince doğru kanalize etse etrafımız duyarlı insan topluluğu haline gelir. :)
  10. N

Tekne Keyfi

Ynt: Tekne Keyfi Sizlere katılmamak mümkün değil arakadaşlar, Ama şunuda eklemeden edemicem bu vergi politikası ile 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde sadece ve sadece karadan bakmakla yetinebiliyoruz. Bu gerçekten bence üzücü bir hadise :-[ . Umarım ilerliyen zamanlarda bu değişir ve...
  11. N

Çatalca'da Genel Bir Gezinti

Ynt: Çatalca'da Genel Bir Gezinti Çatalca ve çevresinde çok güzel parkurlar var ama askeri bölgelerde çok o yüzden biraz dikkat etmek lazım, var ise oranın yerlilerinden daha önceden bir parkur planı çıkartılmalı. Nacizane tavsiyemdir :)
  12. N

Binicilik

Ynt: Binicilik Ata binmek çok güzel bir duygu, herkeze tavsiye ederim özelliklede çocuklara
  13. N

Triatlon Nedir ?

Ynt: Triatlon Nedir ? Triatlon Nedir ? Cevap veriyorum :) Ölümden öte bişey ;D allah yapanlara güç versin ne diyim
  14. N

Yelkenler

Ynt: Yelkenler Benim naçizane düşüncem arkadaşlar nasıl uçaklar yerde demir yığını ise rüzgarsız yelkenlilerde (tabirim için özür dilerim) kıyıya bağlanmış pet şişe gibiler :-[ ama uçaklar uçarken gökte çelikten bir kuş oluyorlar yelkenlilerde pupa yelken yapınca yunus gibi süzülüp...
  15. N

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Yaa eskilerin bir deyimi varya " ben tavuk bile kesemem " :-[ onun yerine " vururum adamı olur biter " :o . Onun gibi bişey bu yani :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR