Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Planladığımız gibi cumartesi akşamı Sapanca'ya ulaştık. Sahildeki restoranlardan birisinde yemeğimizi yiyip uyumak üzere karavanımıza yerleşmiştik ki, telefonla Bursa'da yaşayan dayımın vefat haberini aldık. Tabi apar topar geri döndük ve sonuçta Sapanca'yı gündüz gözüyle görememiş olduk.
İlk...
Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı
Beğeniniz için teşekkürler :)
Araç ruhsatta iki kişilik olarak geçiyor. Kemer olmasının yasal sorun oluşturacağını sanmıyorum ama yolculuk sırasında orada yolcu olmaması gerekiyor. Bu yapıdaki bir araçta üç kişilik ruhsat alınabilir mi bilmiyorum...
Öneriler için çok teşekkür ederim. Poyrazlar alternatifini de görüyorum sitede. Belki bu hafta sonu plan değiştirip oradaki organizasyona da katılabiliriz.
Kuşkusuz gezi sonrası her ne biriktirirsek burada paylaşacağım.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Değerli arkadaşlar, Sapanca Gölü civarında bu mevsimde bir-iki gün konaklamaya uygun kamp veya kamp dışı alan tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Forumu aradığımda çok net bir bilgiye ulaşamadım.
Teşekkürler.
Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012
Sayın 58ayhan, görüntülerden kastınız İmaj Karavan web sitesindeki 3D görüntüler ise, başka bir araca aittir ancak benim aracımla birebir aynıdır.