nihat53 kullanıcısının son içeriği

1. nihat53

Defender Için Wolf Jant

Lastikleri daha önce kullandım. kesinlikle kullanılacak lastik değil. bu Jantlar beni biraz aşıyor. yinede bilgi için teşekkür ederim.
  2. nihat53

Defender Için Wolf Jant

Size fiyat sordum. Teklif verin dediniz. Teklif verdim onu beğenmediniz. Siz bir fiyat verin bende onu beğenecekmiyim görelim.
  3. nihat53

Defender Için Wolf Jant

Teklifim . 350 TL
  4. nihat53

Defender Için Wolf Jant

Merhaba , Satış güncel mi , eğer güncelse 4 yada 5 tanesi için fiyat nedir.
  5. nihat53

Satılık Defender 2.5 N/a Turbo Upgrade Kit 19j Motordan Sökme

Ynt: Satılık Defender 2.5 N/a Turbo Upgrade Kit 19j Motordan Sökme Önemli değil , burada ilanım var zaten. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-defender-2.5-na-diesel-icin-turbo-upgrade-kit-142292027/detay/ Son fiyat ta 2.500 TL olur.
  6. nihat53

Satılık Defender 2.5 N/a Turbo Upgrade Kit 19j Motordan Sökme

Merhaba arkadaşlar Merhaba,Elimde Land rover Defender için 1984 de başlayıp 1994 de son bulan 12J,13J,14J ve 15J 2.500 N/A düz diesel motorların çıkma Turbo kiti bulunmaktadır. Bu kitin ait olduğu 2.500 TD motrun kodu 19J dir.wiki pedia ya Land_Rover_engines yazıp aratırsanız burada...
  7. nihat53

Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin)

Ynt: Satılık Lt 230 1,41 Arazi Şanzımanı ( Land Rover Defeder ,discovery Ve Rrc İçin) Telefon alabilir miyim
  8. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Hayir kaynak degil. Sagolsun huseyin usta benim çıkan direksiyon milini baskasina yanlışlıkla vermiş. Bana baska buldu. Buda simide uygun çıktı. Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
  9. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Haklisiniz. Onun icin bu urunleri alacagim. http://www.mudstuff.co.uk/110-dirt-d-fender-wheel-arch-extension.html
  10. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Mümkün ama. Cok çok pahali ve adaptasyonu çok zor.
  11. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Aslında o kadar abartilacak kadar zor degildi.toplam maliyet araba 11.000 tl. yaklasik masrafimda 30.000 tl civarinda oldu. Motora gelince aslinda hollandada yaşıyor olsaydim hic sıkıntım olmazdi. Yokuş çıkmak hariç...
  12. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Biraz daha foto
  13. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Tam olarak öyle değil , çünkü bu renk bana göre değil.
  14. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Dogru 265 75 16 ve 3 Cm spacer var
  15. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Bu sabah arabadan manzaralar.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri