NivamYokBenim kullanıcısının son içeriği

1. NivamYokBenim

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

🧿🧿🧿 Maşallah
  2. NivamYokBenim

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Her gördüğümde keşke siyah olsa diyordum :sweatsmile: Rabb'im kazasız belasız kullanmak nasip eylesin. Beğeniyle takip ediyorum.
  3. NivamYokBenim

Defender 110 "willow Green"

Resmen ba yıl dım ... Allah nazarlardan korusun, kazasız belasız sürüşler nasip etsin. 2 tane Lada Niva deneyimimden sonra, aile kurmamın etkisiyle Opel Corsa ile yola devam ediyorum. :sweatsmile: Son zamanlarda yeni bir arazi aracı içimi kemirmeye başladı. Defender olacak yüksek...
  4. NivamYokBenim

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim Lada Niva çok iyi bir düşünce ve çok zevkli sürüşü olan bir araç. Yalnız sizin yazdıklarınıza göre asla size göre bir araç değil. Fiesta'dan Niva'ya geçişte konfor sizin için hayli sıkıntı yaratır. Belirttiğiniz uzun yol ve kilometreleri yapmak için 2006 ve...
  5. NivamYokBenim

Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon

Ynt: Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon Burada binek bir araç alacağım o yüzden getirmemiştim,, ayrıca araç satılmıştır ilgilenenlere teşekkür ederim.. Konu kilitlenebilir
  6. NivamYokBenim

Ynt: Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon Güncel +
  7. NivamYokBenim

Ynt: Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon Ayrıca 2003 üzeri avrupa binek otomobillerle takas edebilirim Selam. Teşekkür Ederim, iyi forumlar dilerim..
  8. NivamYokBenim

Ynt: Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon Güncel... Ciddi olarak ilgilenen varsa uygun fiyata vereceğim. Ben İstanbul'a geldim NİVAm Sivas'ta kaldı
  9. NivamYokBenim

Eşimin tayini çıktığı için şehir değiştireceğiz. Mecburen Niva'mı satacağım, gerekli bilgiler ilanda var. Uygun fiyata vereceğim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-videolu-emsalsiz-lada-niva-4x4-97model-hidrolik-direksiyon-104303825/detay/
  10. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Aracım hala satılıktır ilgilenenlere duyurulur, pazarlık payı var fakat forum üyelerine ekstra indirim yapacağım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-emsalsiz-lada-niva-4x4-97model-hidrolik-direksiyon-104303825/detay/
  11. NivamYokBenim

USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ...

Ynt: USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ... Taban sacının değiştirildiğini sanmıyorum büyük ihtimalle onarmışlardır,, o da kısa vadede bilemem ama uzun vadede size sıkıntı yaratabilir çürükleri iyi temizlenememişse
  12. NivamYokBenim

Yardımcı Olabilir Misiniz?

Ynt: Yardımcı Olabilir Misiniz? Ona en iyi cevabı Kaner Usta verebilir o konuda birşey diyemem, elimden geldiğince cevapadım yardımcı olabildiğime sevindim ;)
  13. NivamYokBenim

Yardımcı Olabilir Misiniz?

Ynt: Yardımcı Olabilir Misiniz? Tam senin istediğin gibi bir NİVA'm var ve satılık haberin olsun, fiyat konusunda elimden gelen kolaylığı sağlarım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-emsalsiz-lada-niva-4x4-97model-hidrolik-direksiyon-104303825/detay Şimdi aklında...
  14. NivamYokBenim

samara ile niva konfor kıyaslama + niva lpg bilgisi

Ynt: samara ile niva konfor kıyaslama + niva lpg bilgisi Cevaplar sorularını tamamen karşılar ama kullanım alanına bakınca NİVA sana pek uygun deil gibime geliyor,, konfor ve ses konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsan elinden geldiğince yaşı küçük almanı tavsiye ederim
  15. NivamYokBenim

Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi?

Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi? Aracım bu ilgilenirsen ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-emsalsiz-lada-niva-4x4-97model-hidrolik-direksiyon-104303825/detay/ Ayrıca orjinal NİVA jantı 16'' bu ebatta kış lasatiği vardır tabiki ama...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.