nrkoz kullanıcısının son içeriği

1. N

Nivaya Koltuk Yardım

Ynt: Nivaya Koltuk Yardım arkadaşlar düldülün yeni koltuklarla fotoğrafları :)
  2. N

Nivaya Koltuk Yardım

Ynt: Nivaya Koltuk Yardım selamun aleyküm arkadaşlar koltukları taktık müsait olunca fotoğraflarını da yükleyecem ilk izlenim olarak görüntü gayet iyi oldu arka koltuklara da uygun bi kılıf uydurduk mu tamamlanacak ancak normal koltuklar kadar rahat değil nispeten sert öne katlanma kolay ve...
  3. N

Nivaya Koltuk Yardım

Ynt: Nivaya Koltuk Yardım gerçekten çok hoş olmuş a3 koltuğuna benziyor o ilandaki spor koltuğun siparişini verdim bakalım nasıl olacak uygulayabilirsem fotoğrafını koyarım inşallah
  4. N

Lada Niva 4x4 2008 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 4x4 2008 Modifikasyon maaşallah ustam eline sağlık bi takım dodik te hak etmiş
  5. N

Nivaya Koltuk Yardım

95 nivamın ön koltukları oldukça yıprandı görünen benden önceki sahipleri birkaç kez tamir ettirmiş zira mekanizmalarda kaynak izleri var çıkma temiz öne yatarlı bir çift koltuk da bulamadım acaba arkadaşlardan nivasına daha önce spor koltuk uygulayan varmı öne yatarı nasıl olur bilemedim...
  6. N

Nıva Yakıt Sorunu Yardım

Ynt: Nıva Yakıt Sorunu Yardım 95 model 1.7 karbüratörlü brc lpg 30-35 kuruş arası yakıyor gaz 2,25 lira/litre lastikler 15 inç lassa a/t
  7. N

Ön Takım Ses

merhabalar arkadaşlar benim 95 nivanın önden gacur gucur sesler geliyor. özellikle çukurlu yollarda bu ses daha fazla geliyor. gresörlükte yağ kalmadı diye tahmin edip yağcıya gittim ancak o da yağ basamadı. ne yapabilirim acaba gresörlük değişirmi yada tıkandı mı, nasıl açılır. bilgisi olan...
  8. N

Lada Niva Off Road Aracı Yaptık....

Ynt: Lada Niva Off Road Aracı Yaptık.... nivayı feda etmek ???? okuyunca bi garip oldum...
  9. N

Niva'ya Kışlık Lastik

Ynt: Niva'ya Kışlık Lastik bilmiyorum hata mı ettim ben geçen hafta kliksa dan lassa competus 195/80/15 at leri 167 liradan aldım cantın 15 ise bakabilirsin
  10. N

Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum allah kaza bela vermesin masallah cok hoş
  11. N

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? niva candır yav :) bir de bağımlılık yapar
  12. N

95 Niva

Ynt: 95 Niva teşekkür ederim ercan bey uzun süre hayalini kurdum sonunda nasip oldu :) cok şükür
  13. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhabalar uzun süredir olan niva merakım nedenı ile birsüredir sizleri takip ediyorum nihayet niva ma kavuşunca aranıza katıldım anestezi ve yoğun bakım uzmanıyım ama soranlara narkozcuyum demeyi daha çok seviyorum herkese rastgele
  14. N

95 Niva

herkese merhabalar arkadaşlar tanışma için nereden yazmam gerektiğini bilemedim nivam olduğu için buradan yazdım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR