nrş kullanıcısının son içeriği

1. N

Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme Satıldı hocam...
  2. N

pajero3.2 did dpf iptali ve chip tuning

Ynt: Pajero3.2 Did Dpf İptali Ve Chip Tuning Orhan Bey hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın
  3. N

Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler.

Ynt: Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak Ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler. İyi geziler sizlere... ;)
  4. N

2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz İnanın yazıyı nerede okuduğumu bir türlü bulamadım. Bu yüzden tam emin olamıyorum tekrardan belirteyim . Hatta okuduğum yazıda , kuru ormanlık alandayken egzozdan çıkan kıvılcımlar yangına sebeb olmasın diye ...vs gibi açıklamalar...
  5. N

2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5

Ynt: 2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5 Ama Prado ile DID'in arazi performans bir değil. Motor hacmine göre sınıflamaları belki yakın olabilir ama kullanım amacına göre DID'lerin vx100'lerle kıyaslanması yanlış olmaz. özellikle amacımız bu araçları arazide...
  6. N

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz Yalnız benim bildiğim makyaj dışında 2005 motorlara kadar egr arızası veren hani şu yakıt kirinde lamba yanması olayı ile ilgili bir sorun vardı. Bu sorun 2005'ten sonra giderildi.Tam emin olmamakla beraber böyle bir ayrıntı olduğunu...
  7. N

3.2 Dıd Icın Barometre Altimetre Ayarlaması

Ynt: 3.2 Dıd Icın Barometre Altimetre Ayarlaması Yeni aracınız hayırlısı olsun. Hayalimdeki araçlardan...
  8. N

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz Allah hayırlısını versin . Böylesi belki daha iyi olur. Nasıl olsa bir araç çıkar karşınıza ....
  9. N

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz Kıvanç Hocam aracınızı çok ciddi düşünmüştüm. Hatta sizin o linklerde yorumumda vardı ama bahsedildiği gibi bu tür araçlarda ikinci el hızlı değil. O zamanın şartları ben elimdekini satamamış ve alamamıştım :) Kısmet. Ama hayalim...
  10. N

2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5

Ynt: 2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5 Pajerolar oldukça sağlam araçlar.
  11. N

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme Arkadaşlar bayram sonrası yeni yere göçeceğim için aracı efektif kullanamayabileceğim. Bu yüzden kapının önünde atıl durmasını istemiyorum. 21.500 ile güncel...
  12. N

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme Aracım muayeneyi dün itibariyle sorunsuz geçti ;)
  13. N

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme Site içerisinden arkadaşlara bayram öncesi ikramım .... ;) 22.000 tl ile güncel...
  14. N

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme Malum sitede ilanı yenilemek durumnda kaldım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-becce-yukseltme-kitli-1999-model-offroada-hazir-139137232/detay/ linki buyrun...
  15. N

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme Arkadaşlar site içerisinden arayanlara ikramım olacaktır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR