Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
Valla levent abi geçmiş olsun işin ehli bi ustayla ucuz atlatmışsın sevindim halledebildiğine öyle usta da zor bulunur.. Anfiye ben de üzüldüm valla hocam nazarım değdi ;D
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
Herkese çok teşekkür ederim önemli hiç bişi yok ya bundan sonraki gezi için ön nazarlıklar olsun hepsi. levent abi bu arada sana da çok geçmiş olsun elektronik aksam tamamen kuruyunca inş. bi sorun...
Kazımla anlaştık tabiki ya anlaşmaz mıyız... hoşbulduk bu arada hocam arabayı hallettim zaten bi sıkıntı kalmadı pasta atıcam sadece tşk kazım tabiki beraberiz gezilerde.. Güzel bi günün ardından...
Ya ha kazım ha ben nolcaki ses değilmi ya altı üstü polemik yapmayalım şimdi zaten finaller da bitti bugün:D:D çok güzel bi geziydi valla yemesizyle içmesiyle mangal yaptığımız şahsa özel(!)...