NuriErtik kullanıcısının son içeriği

1. NuriErtik

Uygun Fiyatlı Tulum Tavsiyesi

Uyku tulumu seçimi kuralları basit. kamp zamanı (yer, mevsim,mekan) minimum sıcaklık, rahat edebileceğiniz boyut ve tulum rahatlık değerleri... (her tulumda yazar yazmıyorsa sakat, ciddi markalarda tabii, oksa uyduruk marka 100 gr m2 fiber ile -20 diyebiliyor) her zaman bir miktar üzerinde...
  2. NuriErtik

Eskişehir Kamp Yapılacak Yer (küçük Bir Sitem)

Gerçekten yer çok ama dediğiniz tipler yüzünden sakin yer bulmak son derece zorlaştı. Tavsiye edebileceğim yerlerden biri Avlakkaya, Yarımca belediye otobüsüyle Bozdağ ya da Yarımcada iner, bir iki km lik doğa yürüyüşüyle ulaşabilirsiniz. Sakarı ılıcalar da , Mihalgazi otobüsleriyle...
  3. NuriErtik

Doldurulabilen Gaz Kartuş Yok Mu?

Henüz gelmedi. Bir tane sipariş etmiştim.
  4. NuriErtik

Doldurulabilen Gaz Kartuş Yok Mu?

Ben şöyle bir şey sipariş verdim. YT Gas Refill Adapter for Outdoor Camping Stove Gas Cylinder Gas Tank Gas Burner Accessories Hiking Inflate Butane Canister-in Outdoor Stoves from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group Youtube videolarında da benzer ürünler gösterilmiş...
  5. NuriErtik

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

Henüz bir gelişme yok sanırım. Bu hafta sonu Çayırhan ya da Avlakkaya da bir antrenman kampı yapmayı planlıyorum.
  6. NuriErtik

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

Güzel fikir. Ne kadar katılabilirim bilmiyorum ama takipteyim.
  7. NuriErtik

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Eskişehir'den, Nuri ben. Balık ve doğa tutkumdur. Fırsat buldukça ya da her fırsatta giderim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri