Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper
Merhaba;
Çok başarılı olmuş. Benim eski aracımın aynısı, çok maceram olmuştu onla ancak böyle bir fikir aklıma gelmemişti...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Şu aşamada dediğiniz gibi yapmak mantıklı. Ben ambulans veya hafif yük tenteli arıyorum. Toplamak için. bu süreç benim için yorucu ama zevkli olacak. Off road yapmayacağım. Sadece kışın av yazın kamp için olacak...
Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!
kesinlikle katılıyorum.. olayın bence altındı dövizdi alakası yok. Zira geçen sene sıfır 62000 tl ye aldığım ithal aracın sıfırı bugün 64000 tl. Geçen sene 14 15 olan defender bugün 18 20 bandında. Yüzdeye vuralım hadi bu işi ...
selamlar...
Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!
Konuyu tesadüfen gördüm ve yazayım istedim..
piyasa yükselmesi sadece bu araçlara özgü değil. 2. el otomotivin genelinde bu sorun var. Gerçekten araçlar ederinin çok üstüne çıktı. Ben defenderlerle ilgileniyorum. Fiyatlarda yükselme oldu, (emek...
28 Nisan ihalesinde Kırıkkaledeki 3 ambulansa da teklif çıkmamış. (Hatta çoğu defendere de çıkmamış)
Acaba durumları çok mu kötü, giden ve inceleyen bir arkadaş var mı?
Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Kırıkkalede bol miktarda 110 luk defender satışa sunuldu. 3 adet de ambulans var. Acaba oraya giden arkadaşlardan şu ambulansların fotolarını çekip buraya koymalarını rica edebilirmiyim?
Birde tenteli olanların hepsi ağır yük...