Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısmen doğru ama çok emin konuşmuşsunuz. Çin den ülkemize gönderilen ürünle bazı Avrupa ülkerine gönderilen ürün farklıdır. İlk kez 8 watt muhabbetini ben çıkarmıştım çünkü bahsettiğim ülkelere gönderilen cihazın anakartı HP modeliydi. 8 Etiketinide biz basıyorduk bir sürede 5 ama 8 basıyor diye...
Satış devam, 8 watt muhabbeti artık son buldu. Cihazlarım standart 5 watt 2800 mah uv82 modelidir. İstikrarlı çalışmaktadır. Şuanlık en iyi cihazlardır.
Baofeng UV-5R 150TL'dir. Siyah slikon kılıf ile fiyatı 170 TL'dir. Kısa şık anten fiyatı 25TL'dir.
Baofeng UV-82 170TL'dir. 5-6 Watt çıkış yapmaktadırlar. Çift ptt kulaklık ve tüm içerik dahildir. Daha kibar olan anteni 25TL'dir. Sadece kısa anten ile almak isteyenler 185TL 'den alabilirler...
Selamlar ürün sıfırdır. Tüm paket içeriği ile birlikte satılıktır.
10 Wattır. Çift antenli ve 3600 mAh büyük bataryalıdır.
İletişim için mesaj atabilirsiniz. Gün içerisinde kontrol etmekteyim.
_______________________• UV-82 8 Watt •______________________
(190 ₺ ) ( 190TL ) (190 Türk Lirası )
Bu model yeni kasaya sahiptir. Ptt tuşları ayrılmıştır. Son zamanlarda çoğu Uv-82 hoparlöründe net olmayan bir ses var, o sorun cihazlarımda yoktur (Olanları geri gönderiyorum). 5Watt değil...
_______________________• UV-82 8 Watt •______________________
(190 ₺ ) ( 190TL ) (190 Türk Lirası )
Bu model yeni kasaya sahiptir. Ptt tuşları ayrılmıştır. Son zamanlarda çoğu Uv-82 hoparlöründe net olmayan bir ses var, o sorun cihazlarımda yoktur (Olanları geri gönderiyorum). 5Watt değil...