ofabiya kullanıcısının son içeriği

1. O

Yerli Yapım Motokaravan

Arkadaşlar merhaba. Bir youtube videosu paylaşmak istiyorum. Bu videodaki kişi bir dostum. Motokaravan imalatı yapıyor. Daha önce vip dizayn yapıyordu. 3 karavan inşa etti henüz. Bu da son işi. Ben tasarımlarını ve işçiliğini beğendiğim için ve sizlerin de fikrini almak için paylaşmak istedim...
  2. O

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Aradan biraz zaman geçti, öncelikle merhaba. 2 yazdır bebekten ötürü uzaklara gidemedik. Üstünde biraz zaman geçtikçe karadeniz gezisinin daha güzel hisler bıraktığını hissediyorum. Bu yaz balıkesir kıyıları, çanakkale, trakya, istanbul ve batı karadenizi içeren bir rota izlemek istiyorum. Bu...
  3. O

İyi yolculuklar. Keyif alacağınıza eminim. Gezi hakkındaki düşüncelerimi buradan aktarmıştım. Genel olarak hava durumu konusunda şansınızın yaver gitmesini dilerim. Ayrıca yaylalardaki sis durumu da tamamen şans. Çünkü yoğun sis altında pek fazla manzara göremiyor insan. Sis dağı yaylası...
  4. O

Zilkale istikameti ve zilkale Palotiv Şelalesi ( Şelalenin orada aracı bırakıp epey ileri yürüdük. )
  5. O

Havaların da güzelleşmesi ile ( 2 gün Trabzon'da zaman geçirdik havalar kapalı iken ) tatilimiz de güzelleşti. Bir kaç fotoğraf paylaşayım ; çok daha fazlası var da tatil sonrası paylaşırım inşallah. Gezi devam ediyor tabi. Şuan Hopa'dayım. Sis Dağı Yaylası Kadıralak ( bu yayla da...
  6. O

Silebilirsiniz.
  7. O

Bilmem ki ne anlatsam. Sabah içerde oturmakla olmaz kamp yapmasak bile gezelim görelim dedik. Sabah Kadıralak yaylasına doğru yola çıktık. Yol boyunca çok güzel manzaralarla karşılaştık bolca fotoğraf çektk. Yaylaya çıktıktan sonra gördüğümüze şaşırmadık. Yayşa göz gözü görmeyecek şekilde sisli...
  8. O

Dostlar merhaba. 18 temmuzda evden çıktım. 19 temmuzda Tirebolu'daydım. Bir gün öğretmen evinde kaldım. Sonra sis dağına gittim. Ancak çıktıktan sonra farkettim ters taraftan çıkmışım. Görele tarafından çıktım. Yoldan eşek gitmez ama ben gittim. 4 saat sürdü. Yağmur yolları batırmış. Halbuki...
  9. O

Süre sınırım yok, 20-30 gün arası sürebilir. Murat hocam, özellikle pokut yaylası fotoğrafları çok güzel, olurda kendi aracımla çıkamaz isem, turlarla, varsa toplu taşıma ile ya da bulabilirsem kiralık araçlarla da deneyebilirim. Peki yola çıktım diyelim, vazgeçersem aracı geri döndürebilecek...
  10. O

Bunlar kesin uğramayı düşündüğüm yerler. Kamp malzemelerini de aldım. Bazı şeyler orada şekillenecek. Aracım Clio 3. Birazda gittiğim ilçe merkezlerinden bilgi alarak yaylalara yola çıkacağım. Ne dersiniz? ( Solda görünmeyen yer sis dağı yaylası )
  11. O

Hocam güzel fotoğaflar, düzköy'de çektiğiniz fotoğraf 10 numara. Pazar günü İzmir'den yola çıkıyorum. Bölgeden son dönen kişi olarak bir tavsiyeniz var mı?
  12. O

5 - 7 Temmuz 2016 (aile Ile Karadeniz Kampı)

Sümela eylüle kadar kapalı sanırım. O konuyu bir araştırın derim. Bu yaz karadeniz gezisi yapmayı planlamış biri olarak uzungöl karadenizin güzellikleri arasında bence pek yukarılarda değil. ( uzungöle gitmiştim bir kaç yıl evvel ) Ancak yeni plan yapmak için çok fazla vakit yok. İyi eğlenceler.
  13. O

Clio aracımla amlakit, palovit, yukarı kavrun, borçka karagöl, sis dağı yaylası, hıdırnebi yaylası gibi noktalara ulaşabilir miyim? Murat hocam kadiralak yaylasını da dahil ettim rotama, güzel bir yere benziyor ve anlaşılan ulaşım da kolay
  14. O

Kamp malzemelerimi bir hafta önce satın aldım. Henüz kamp yapmadım ancak geziye çıkmadan önce muhakkak bir defa yapacağım. Ramazandan sonra muhtemelen. Rotamı da kesinleştirdim. Google earth'ten iyice inceledim. Tabi her şey burada planladığım gibi gitmeyebilir ancak kabataslak nerelere...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.