Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster'ımı Yükseltme Maceram
Güzel olmuş güle güle kullanın, yalnız aracınızı yükseltmemiş olsaydınız 215 70 16 ebatlı Cooper At lastiğiniz aracınızda sürtme yaparmıydı.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Bugün Trabzon koçmak Renault servisine gittim aracımın(duster 4*4) staplize virajlı yollarda sol ön taraftan ses geldiğini söyledim aracı askıya alıp baktılar herşey normal söylendi birde yolda bakalım dediler, bindik gittik bahsettiğim sesi duydular ama çok...
bugün bende denedim esp asr yi kapatım fakat bir işe yaramadı servise gideceğim. yalnız bahsettiğiniz iyileştirilmiş vites kutusu gelince ses tamamen kesiliyor mu
mrb arkadaşlar bahsettiğiniz ses benim araçtan da geliyor henüz 4500km de bozuk zeminde viraj alırken takur tukur ses geliyor 2 aylık araç 2012 model bir araçtan böyle seslerin gelmesi canımı sıktı bunun dışında araçtan çok memnunum saygılar
mrb arkadaşlar benim araçtanda sabahları yola çıkarken ikinci vitese geçince arka tarafdan lok lok diye bir ses geliyor bunun için hemen üçüncü vitese geçiyorum ses hemen kesiliyor, benim araçtan mı kaynaklanıyor yoksa sizlerin de başına böyle birşey...
Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video
valla başkaları ne söylerse söylesin ben onları bu saatten sonra duymam bile ben yaşadım gördüm:) aracı almadanda atıp tutan çok kişi vardı o yüzden çok kararsız kalmıştım ama şimdi gülüyorum. neyse ben o chip tuning olayını biraz daha araştırayım...
valla bilmiyorum hoca ne yapsak işte ben o ilk kalkışlara kafayı biraz taktım.ama onun dışında diyecek laf yok dün köye çıktım(of/trabzonluyum) ilk kez karla bir tanışsın istedim araç:) paletli zincirli araçların hareket edemeği yerleri auto modda çıktım...
mrb arkadaşlar öncelikle bende bir duster (4*4) kullanıcısıyım aracımı alalı 1 ay kadar oldu herşey çok iyi şimdilik sadece aracın ilk üç vitesi çok yavaş ışıklardan ilk kalkışta beni çok rahatsız ediyor bu durumu düzeltmek için araca chip atılsa düzelirmi...