Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selamlar. 1980 model dodge power wagon aldım. ruhsatta istiap haddi 3870 yazılmış bundan dolayı kamyon geçiyor. bu aracı kamyonete çevirmek istiyorum. konu ile ilgili bilgi olan varmı?
Bende aynı sıkıntıları yaşadım. Direksiyon amatisörü, burçlar(rot baş vs) porya bunların hepsi yapabiliyor. Tek tek bakmak lazım. En güzeli işini bilen bir rot balansıya gitmen . Ben öyle yaptım sorunu hemen buldu
2004 model dodge 250 aracım olduğu yerde direksiyonu sağa veya sola yarım tur dönüyor daha dönmüyor. Sanki bi yere dayanmış gibi sertleşiyor fakat hareket edince dönmeye başlıyor. Kriko ile bir tarafı kaldırdığımda da rahat dönüyor. Bir kaç ustaya gösterdim problem bulamadılar. Tecrübesi olan...
2004 model dodge 250 aracım olduğu yerde direksiyonu sağa veya sola yarım tur dönüyor daha dönmüyor. Sanki bi yere dayanmış gibi sertleşiyor fakat hareket edince dönmeye başlıyor. Kriko ile bir tarafı kaldırdığımda da rahat dönüyor. Bir kaç ustaya gösterdim problem bulamadılar. Tecrübesi olan...