oguzKhan kullanıcısının son içeriği

1. O

Mini Camper(hafif Ticari Araçlar)

Kompresör ses yapıyorsa onu direk elemek zorundayım . Çok fazla kıyafetim olmicak yemek malzemesi küçük tüp ızgara tava ... bunları kenarlara sıkıştırırım su için damacana yada depo olmalı o biraz yer kaplar yatak için aracın yarısını kullanıcam diğer yarısına bu malzemeler sığabilir diye...
  2. O

Yazdığınız araçları araştırıcam. Tek başıma olucam arabayı sadece uyumak ve seyahat için kullanmayı planlıyorum kalabalıktan uzak olmak istediğim için mümkün olduğunca az alışveriş yapıp kendi yemeğimi yapmak istiyorum.tabi bu şartlarda günde 1 defa alışveriş bile yeterli.genel olarak 50-200 km...
  3. O

Eğer uzun ömürlüyse fiyat çok problem olmaz 3-5 sene içerisinde karavan yapıcam onda kullanmaya devam edebilirim sistemi geleceğe yatırım olur kullanan birisi Bilgi verebilirse denemek istediğim yöntem
  4. O

Türkiye’dekiler çok pahalı ikinci el yada Çin’den getirilibelir ama hacimleride küçük evlerde kullandığımız mini buzdolaplarına yetecek enerjiyi sağlayabilecek bir sistem kurmak çokmu zor
  5. O

Evet benzerini yapıcam malzemelerim hazır.Araç buzdolaplarının pek verimli olmadığı soğutma yapmadığı yorumlarını gördüm siz kullanıyormusunuz yiyecek içecekler 35-40 derece üstü ortam sıcaklarında soğutabilirmi.jel akü konusunu araştırıcam.
  6. O

Şehir içi normal kullanımda olacağı için bunun daha uygun olabileceğini düşündüm birde sadece uyumak için kullanıcam
  7. O

Merhaba. Forumda yeniyim ilk mesajım ve ilk konum.Bir süredir formu takip etmekteyim bir çok konuyu inceledim farklı sitelerde de araştırma yaptım ama bazı sorularıma tam cevap bulamadım. Öncelikle ne istediğimi ne yapıcağımı sizlere anlatmaya çalışacağım. Şu an da iki araba alacak durumum ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR