okankaya kullanıcısının son içeriği

1. okankaya

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Şahsen linkteki botu beğendim ama ben askeri botları öneririm.Yds nin botları bilindiği üzere gayet kaliteli ayrıca subay botları var o tip bir bot bulabilirseniz şahane bence.
  2. okankaya

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bence aldığınız bot doğa yürüyüşleri için gayet uygun sonuçta yds kendini kanıtlamış bir marka önceki postlar denmek istenen şey aşikar, kullanım amacı ne, nerede kullanılacak.Ona göre bot alınması durumu.
  3. okankaya

İzmir - Ödemiş Bozdağ'da Çığ Kazası ( 13 Şubat 2013)

İZMİR’in Ödemiş İlçesi sınırlarında kalan Bozdağ’da çığ düşmesi sonucu Ege Üniversitesi Dağcılık Kulübü üyesi 4 öğrenci çığ altında kaldı. Öğrencilerden 3’ü kendi çabalarıyla kurtulurken, diğerini arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Bugün saat 14.45 sıralarında, kayak tesisleri de bulunan...
  4. okankaya

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşım erkek ama hava fırtınalıymış belki ondandır, bilemedim pek.
  5. okankaya

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bir tanıdığım var botu aku mach çok memnun bende bota baktım gayet kalın tabanlı dikişsiz güzel bir bot su geçirme diye birşey söz konusu değil ama başka bir tanıdığım da aynı bottan memnum değildi ayakklarını üşüttüğünden şikayetçiydi tabi bunu hasan dağı kış tırmanışı için...
  6. okankaya

Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar.

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar. Bu çorabı ben aldım gayet iyi kaliteli bir çorap gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, ayrıca hepsiburada.com'da su geçirmez pantolonlar var kullandım gayet başarılılar ama içliksiz donarsın soğuk havada.Bendeki 20 liralık eşofman şeklinde olan ama...
  7. okankaya

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Hocam yanlış link verilmiş sanırım bu sayfa kendi videonuzu düzenleme sayfası olmalı videonun izlendiği link değil, çünkü linke tıklayınca, youtube a giriş istiyor ardından videolarım bölümüne yönlendiriyor.
  8. okankaya

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri

Ynt: Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri Şu durum acınası bir durum hadi diyelim federasyonun paraya ihtiyacı var ve bizler de isteriz ki federasyon gelişsin güzel şeyler yapsın falan filan yeşillik ot çörek bal su ama bu kadar değil yani faydası olacaksa herkesin bütçesine uygun bir...
  9. okankaya

Sierra Trading Post

Arkadaşlar bu siteden alış veriş yapmış olan var mı acaba çünkü müthiş çadırlar Türkiyeye göre acayip derece ucuz ve bu çadırlar husky falan değil gayet de marmot, mountain hardwear falan satılıyor sitede. http://www.sierratradingpost.com/tents~d~228/2/
  10. okankaya

Doğa Yürüyüşü İçin Bot Yardım

Ynt: Doğa Yürüyüşü İçin Bot Yardım Güle güle kullanın. :)
  11. okankaya

kaya tırmanış ayakkabısı seçimi

Ynt: kaya tırmanış ayakkabısı seçimi Genelde bufo marka ayakkabı tercih edilir giriş aşamasında ama ömrü 1 sene bile olmayabilir yoğun kullandımda, zaten 1 seneyi geçirdikden sonra kendiniz hangi marka ve model iyi olduğunu da anlarsınız, arkadaşım bufo'yu bitirdikten sonra tenaya almıştı...
  12. okankaya

Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar.

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar. Ayrıca izmire geldiğinizde gaziemir optimumda decathlona kesin uğrayın gayet güzel şeyler çıkabiliyor.Ayrıca yanlış hatırlamıyosam Murat Hocam da(TezzMertek) Quechua marka bot almıştı decathlondan ve bayadır kullandığını söylemişti bir yazısında...
  13. okankaya

Ynt: Doğa Yürüyüşü İçin Bot Yardım İzmirde dağevi adında bir outdoor spor mağazası var ondan başka da olması gerek ama tam bilemediğim için bir şey diyemiyorum. http://www.dagevi.com/ sitesi de budur önce isterseniz sitesini inceleyin sonra arayıp beğendiğiniz ayakkabının stoklarında olup...
  14. okankaya

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Bu seneki kış kampına bende gelmek isterim yalnız forumdan pek kimseyle tanışmılığım yok önce onu belirteyim sorun olmaz sanırım.İzmirden gelen olursa topluca gidilinebilir diye düşünüyorum.Bir de umarım o zamana kadar çadır...
  15. okankaya

Ynt: Doğa Yürüyüşü İçin Bot Yardım Şöyle bir bot var; http://www.dogaspor.net/KEEN-REVEL-DSCP-AYAKKABI,PR-9582.html Bot hakkında pek fazla bilgim yok kullanmış değilim ama şöyle sağlam bir incelemesi de mevcut. http://www.outdoorhaber.com/keen-revel-dscp-trekking-botu-inceleme/ Doğaspor'da...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR