Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, acaba panel montajlarını nasıl yaptınız. Ben de bu işe girdim ancak alüminyum bar ile mi yoksa doğrudan köşe bent tipi sabitleyici mi kullanacagim kararsız kaldım.
Merhaba, acaba panel montajlarını nasıl yaptınız. Ben de bu işe girdim ancak alüminyum bar ile mi yoksa doğrudan köşe bent tipi sabitleyici mi kullanacagim kararsız kaldım.
Merhaba, sorunun cevabını hala merak ediyor musunuz bilmiyorum ama ben 1.3 mjet 2015 75bg Euro5 motorlu Fiorino ile çekiyorum. 450 kilo civarı baskent pixel fresiz. Zaten yanlış hatırlamıyorsam frensiz ağırlığı 450 500 arası aracın, frenli ağırlık 1000 Yapıyor ancak ben pek performanslı...
Maalesef aranıza yeni katılan ve karavan hayatına yeni başlayan birisi olarak üzülerek haberlerde gördüğüm, inanmayıp resmi gazeteyi açıp okuyarak öğrendiğim haber. Söylenecek bir şey yok maalesef, ama umarım net bir açıklama veya konu hakkında kesin bir mevzuat yayınlanacağını umuyorum. 2025...
Merhaba, Adım Okan. Balıkesir de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyomedikal Teknikeri unvaniyla kamu personeli olarak görev yapmaktayım. Evli bir çocuk babasıyım. Eşimde bende kamp hayatını severek yıllarca bir çok yerde çadır kapı yaptik, çocugumuza da bu sevgiyi elimizden geldiğince aşılamaya...
Merhaba, Adım Okan. Balıkesir de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyomedikal Teknikeri unvaniyla kamu personeli olarak görev yapmaktayım. Evli bir çocuk babasıyım. Eşimde bende kamp hayatını severek yıllarca bir çok yerde çadır kapı yaptik, çocugumuza da bu sevgiyi elimizden geldiğince aşılamaya...