olağanşüpheli kullanıcısının son içeriği

1. olağanşüpheli

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 hayalimdeki budur; ama kriz denilen mendebur bi altı ay daha sürerse,hedef küçülteceğiz biraz;
  2. olağanşüpheli

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun sayın XtrmPrgrmmr,sözüm size değil yanlış anlaşılmasını istemem, ankaranın barlarıyla ünlü sakarya caddesindeki esnafın,sigara yasağıyla birlikte dillendirdiği vede heryeri donattığı afişlerdeki slogandır kendileri.. lakin yıllardır sakaryanın sıkı bir...
  3. olağanşüpheli

Küçükken Neler Yapardık?

Ynt: Küçükken Neler Yapardık? ramazan ayında önce teravih namazına gider,akabinde erik çalmaya bahçelere girerdik..aslında kafamıza takılmıyor değildi hani sıralamada bir yanlışlık olduğu ama... ;D
  4. olağanşüpheli

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) bilgisizliğime verin ama "kuru et" diye tabir edilen bunlardan biri değilse eğer;buz gibi bir bira ile onu yemediyseniz, gidip gitmediğinizi bilmem noexit ama,çok şey kaçırdığınızı söyleyebilirim...
  5. olağanşüpheli

Ne Kazandığımız mı, Ne Yitirdiğimiz mi Önemli ?..

Ynt: Ne Kazandığımız mı, Ne Yitirdiğimiz mi Önemli ?.. ne kadar özgün,ne kadar vurucu,ve bir o kadar isabetli tesbittir bu böyle... lakin; artık içi boşaltılmış bu cümleyle bitmesi az gölgede bırakmış gibi...
  6. olağanşüpheli

Yazı Boyutu Beni Endişelendiriyor

Ynt: Yazı Boyutu Beni Endişelendiriyor sayfayı yada mesajlarınızı okumak istediğinizde; ctrl' ye basılı tutarken + tuşuna her bastığınızda yazı boyutu büyüyecek, - ye bastığınızda ise küçülecektir..en hızlı çözümdür...
  7. olağanşüpheli

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bellimi olur... bu arada kaz dağları gezisinin sayfasında gördüm arabanızı;bu ikisinden dahada yakışır eminim..
  8. olağanşüpheli

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ilginç...
  9. olağanşüpheli

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap tebrikler...
  10. olağanşüpheli

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap sordum bile...
  11. olağanşüpheli

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap markayı tutturdun diyince sabahtır lexuslara bakıyordum.. ;D ben sorabilirmiyim peki ???
  12. olağanşüpheli

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Toyota Sequoia bu ama,lexus'da modeli bir türlü bulamadım... ???
  13. olağanşüpheli

Eski Korku Filmleri

Ynt: Eski Korku Filmleri kesinlikle "katil kamyonlar"... gülmekten yaran bir korku filmidir,vede şaşırtıcı bir şekilde stephan king'indir...ıssız bir kasabada bir lokantanın içindeki insanları esir almıştır kamyonlar vede lokantanın etrafında turlamaktadırlar vede o sırada bunu korkulu...
  14. olağanşüpheli

Benzinli Coleman Kamp Ocağı Lazım

Ynt: Benzinli Coleman Kamp Ocağı Lazım http://www.avdoga.com/pazar/paz_urun.asp?p_cat_id=1&p_cat_name=%3Ch&p_alt_cat_id=6&p_prod_id=127 http://www.hobishop.com/hobi-hobby-kampcilik-kamp-mutfagi-ikili-Benzin-Ocagi.html
  15. olağanşüpheli

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Kokoreç Nerede Yenir? neredemi yenir?? denizli akçeşme kokareçten yiyin,denizliye yerleşmeyi bile düşünürsünüz... ;D ;D şaka değil...işte ekşi sözlükteki sayfası; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ak%C3%A7e%C5%9Fme+kokore%C3%A7&nr=y&pt=akcesme+kokorec buda feysbuktaki...
Geri