olcay_81 kullanıcısının son içeriği

1. O

"buddy Burner" Ocak Yapımı

onur kardeş yanlış anlama video süresi çok uzun.bu videoların devamını çekeceksen biraz kısaltabilir veya bazı yerlerini hızlandırırsan daha iyi olur.birde videonun sonuna ocağı soğuduktan sonra yakıp ekleseydin kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olurdu. ayrıca takipteyim :)
  2. O

Outdoor Bot

keen durand aldım şuan bot hakkında bilgi verebilecek kadar giyemedim ancak ayağa oturması ve şıklığı şimdilik çok güzel.ilerleyen zamanlarda daha detaylı yazarım inşallah
  3. O

Outdoor Bot

konu silinebilir botumu aldım
  4. O

Outdoor Bot

tüm dostlara selamlar.bot konusunda biraz yardıma ihtiyacım var.çıkıp 8-10 saat yürüyen biri değilim.beni yormayacak hava 18-20 derecede hamam gibi olmayan,şekli düzgün günlük giyebileceğim bazende en fazla 3 günlük kamplarda kullanabileceğim su geçirmeyen bot almak istiyorum.bütçe 400 civarı...
  5. O

Sizce Hangisini Almalıyım

Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım şu an kargoda.bugün gelmesini umuyorum.inceleyince paylaşırım burdan
  6. O

Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım çadırı aldım saolun
  7. O

Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım 3 xl 184 liraya düştü bende aldım.yorumlarınız için teşekkür ederim
  8. O

Kovar Çakmak Gazı İle Çalışan Portatif Gaz Ocakları

Ynt: Kovar Çakmak Gazı İle Çalışan Portatif Gaz Ocakları bu kartuşları küçük piknik tüpünden doldurma aparatı var mı
  9. O

Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım teşekkür ederim 2xl önerini değerlendireyim.3 xl fiyatı geçen hafta 189 du bu hafta 219 olmuş
  10. O

sevgili tecrübeli arkadaşlar 200 lira civarında bir çadır almak istiyorum.en fazla 4 gecelik bi kamp olur.şartlar çok kötü olursa çadırı toplar dönerim.benim aklımda http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-xl-3-3-kiilik-kamp-cadiri-mavi-id_8293541.html ve...
  11. O

Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk

Ynt: Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk arkadaşımda var bu tip ocaktan .yurt dışından getirtti.dediğim tipteki tüplerle 10 numara çalışıyor.gerçekten çok kullanışlı bir ürün ,at arabanın bagajına dursun.ama daha ayrıntılı görmek lazım resimler hep uzaktan çekilmiş.arkadaş biraz...
  12. O

Ynt: Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk ustam yanlış anlama ürün kafama yatsın diye aklımdaki soruları soruyorum.kafama yatarsa birkaç arkadaş almak istiyoruz.
  13. O

Ynt: Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk 1 adet çakmak gazıyla kaç saat yanıyor acaba.
  14. O

Ynt: Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk çakmak gazının başlıkları plastik oldugundan kullanmak istemiyorum.diğer kartuşların başı metal.ayrıca propan ve bütan gazı karışık oluyor ve kuvvetli yanıyor.
  15. O

Ynt: Çakmak Gazı İle Çalışan Kamp Ocaklar Türkiyede İlk http://www.atlaskamp.com/bright-spank-ocak-tupu-1-adet-bs101/ bunlarla çalışır mı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri