olker444 kullanıcısının son içeriği

1. O

Tip 2 Onay Belgeli Römorku Aldım, Şimdi Öneri Ve Bilgilerinize Açığım

çok tembel bir ustaya denk geldim. Karkasın üzerine sandviç panel giydirme işinde çuvallamış durumdayız...römork üzerine karkas yapımı olsada döşeme işi hiç hoşuma gitmiyor.
  2. O

Kapı Hangi Tarafta Daha Kullanışlı?

kapının hangi tarafta olması gerektiğine dair bir zorunluluk var mı?
  3. O

unutmadan içeriden sandviç paneli ve karkasın görünebilcek kısımlarını kapatıp sıhhi tesisatı gizlemek için neyle döşeyeceğim konusunda da yardımlarınız lazım. selamlar herkese
  4. O

Arkadaşlar merhaba; bayağı rötarlıda olsa 2,50x 7 metrelik tip 2 onay belgeli römorkumuza kauştuk ve üst karkası yapmaya yarın itibariyle başlıyoruz. Karkas bitince üzerini 4 cm sandviç panelle kaplayıp içeride 2,5x2 metre eninde bir loft kat tasarladık. Wc ve banyo için 1x2,5 m gibi bir alan...
  5. O

Adamına göre muamele yapılan bir yerde çok olası şeyler bunlar.
  6. O

Tip onay belgeli römorkun üzerine yapacağımız karkas ve kaplanmış hali için taşıma karavan ruhsatı almış olsak ve bu taşıtı kendimize ait bir arazide konumlandırsak, ruhsatı bize ait çalışan yada bir bozuk bir kamyonu oraya çekip kontak kapatmaktan bence hiç bir farkı olmamalı. Yasal olarak...
  7. O

Değerli arkadaşlar tip 2 onay belgeli römorkumu ( 2,5X7 metre) almış bulunmaktayım. Şimdilik imar problemi olan 3500 metrekare tarla vasıflı tapusu kendi adıma bir yerim var. Aldığım römork üzerine hesaplı olması açısından konteyner koymak istesem malum 3x7 m ebadında olan bir konteyner...
  8. O

Uygun Fiyatlı Tip 2 Onay Belgeli Römork Arıyorum

Edirnede yaşıyorum, imar konusu çetrefilii etrafı telle çevrili 3500 metre kare yerim var buraya yazın gidip ailemle zaman geçirebileceğim birşeyler yapmak isterken bu yöntemi buldum ama tiny house a verecek o kadar bütçe ayıramıyorum.Kendim imkanımca üretmek istedim. Edirneye yakın bir yerde...
  9. O

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

Mrb arkadaşlar, forumda yeniyim ve konu dikkatimi çekti, anladığım kadarıyla ben imarsız bir araziye O2 belgeli bir römork alıp üzerine bir konteynr koyarsam ceza kesmek isteyen yetkiliye bu bir karayolu aracıdır imar mevzuatına tabi değildir desem yeterli.. ispatlayın dedi ve O2 belgesini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri