Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geocaching Oyunu'nun tanıtımı için dünya genelinde yapılan bir etkinliktir. Amaç geçen seneki katılımcı sayısını geçmektir. Geçen sene 25.125 kişi (yirmibeşbinyüzyirmibeş) dünya genelinde FlashMob Etkinliğine katılmıştır. 7 Haziran 2014 tarihinde 11.si düzenlenecek etkinliğin Istanbul ayağı...
Ynt: Ankara Duy Sesimizi - Biz Geliyoruz !!! :))) 15 Mart 2014
Erhan'a kimden selam ileteceğim isim vermemişsin ? :)
bu arada Ankara'dan ses cıkmıyor ne iş??
Ankara'lı hemşerilerim :)))
Istanbul Geocaching Grubundan bir kaç arkadaş toplanıp Ankara'ya gelmeye karar verdik.
Sonra bize neden hep Istanbul'da etkinlik yapıyorsunuz biz katılamıyoruz demeyin istiyoruz...
Ankara'ya geliyoruz!!!
Günübirlik geleceğiz
Biraz kutu define avı yapacağız...
7-8-9 Mart 2014 tarihlerinde Istanbul'da olabilir misin?
Bu 3 günden sadece birinde de yarışabilirsin. Hepsi senin kararına bağlı...
Istanbul Baharın gelişini Oryantiring Etkinliği ile kutlayacak! Hadi o zaman ne duruyoruz...
Ynt: Geocaching Hakkında
bu aksam toplanıyoruz..
12 - 02 - 2014 (carsamba yani bugun)
https://www.facebook.com/events/641794242525475/?ref_newsfeed_story_type=regular
aksam saat 19.00 ile 22.00 arasında
Kadıkoy balon Cafe'de olacagız...
Geocaching, oryantiring gibi konularda muhabbet etmek isteyen Geocaching Turkiye Grubu neler yapıyor ogrenmek isteyen herkesi etkinliğimize bekliyoruz.. ;)...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
aksam saat 19.00 ile 22.00 arasında
Kadıkoy balon Cafe'de olacagız...
Geocaching, oryantiring gibi konularda muhabbet etmek isteyen Geocaching Turkiye Grubu neler yapıyor ogrenmek isteyen herkesi etkinliğimize...
Ynt: İlgili Yöneticiler Ve Kurucular Buyrun Lütfen.
geocaching ile ilgilendiğin için çok sevindim.
bizler geocaching'in gelişmesini isteyen bir kucuk topluluk olarak su anda geocaching.com sitesinin turkceleştirilmesi icin caba gosterıyoruz.
aslında bunu turkceleştirebilirsek o zaman zaten bu...
Ynt: Gezi Blogları Ve Geocaching
geocaching toplantılarına gelmeniz gerekmiyor
eger aklınıza gelen bir soru varsa buradan sorabilirsiniz. ben elimden geldigince yardım etmeye calısırım..
;)
Ynt: Gezi Blogları Ve Geocaching
bir sürü gezi blogu var bu şekilde aslında.. ben gezi bloglarına bakıp bakıp ah ne guzel zaman buluyorlar ne guzel gezıyorlar diyorum genelde :)))
Geocaching aslında cok basit bir oyun
benim blogda bir sürü acıklama yazısı var. kurallar zaman gectikce daha iyi...
Hey! Gezmeyi sevenler...
Gezi bloglarını okuduğumda hep imrenmişimdir. Vay be adamlara bak, ne güzel gezmişler, hem gezmişler hem farklı yemekler denemişler insanlarla tanışmışlar derim... Ama benim asıl imrendiğim şey biraz daha farklı... Bu gezdikleri yerlerde bulma ihtimalleri olan...
Ynt: 14 Ocak - Geocaching Etkinliği Istanbul Kadıköy
toplantıyı yaptık.. :)
ahanda size bir kaç foto...
eğer ne konusuldugunu merak ediyorsanız burada link
http://www.omactivities.com/2014/01/14-ocak-2014-geocaching-turkiye.html