omercanilem kullanıcısının son içeriği

1. O

Zirveye imza atıp gelme

Ynt: Zirveye imza atıp gelme ve en güzel fotoğraf çamurlar içinde (bu sefer tepesine kadar çamur etmedim)
  2. O

Zirveye imza atıp gelme

Ynt: Zirveye imza atıp gelme dönüşten kareler zincirli vs. araçların kaldığı yerden tepeye doğru 1000 mt daha gittim.
  3. O

Zirveye imza atıp gelme

ilk açtığım konu "ilk kar maceram " olarak yazmıştım. Şimdi ise zirveyi imza atıp gelme :) sonrakı yazım inş deneyimlerim falan olacak bu hızla :))
  4. O

Teriosla ilk kar maceram.

Ynt: Teriosla ilk kar maceram. Abi sadece bu iş için kullansak MT kesin takılacakda lastik baya kendini tepede altı dolunca hissettirdi birde yan basamaklarda engel oluşturuyor .Başka foto varda facebook a da yukledım arabayı ve yolu bu kadar cekmişiz. Bu hafta sonu pazar bi aksilik olmazsa...
  5. O

Ynt: Teriosla ilk kar maceram. Aracımda kış lastigi yok alttaki yukledıgım resimdeki lastık var.Bende yoldan çıkma olmuyor ama tabikide yerden pek yuksek olmadıgından kartel degmeyi başlayınca arac biraz zorlanmayı başlıyor altı tamamen dolduktan sonra belli bir mesafe sonra oldugu yerde...
  6. O

Ynt: Teriosla ilk kar maceram. güzel bi cumartesiyi böyle değerlendirdik biraksilik olmadan geriye döndük .
  7. O

Ynt: Teriosla ilk kar maceram. .
  8. O

Ynt: Teriosla ilk kar maceram. Denizli Kızılcabölük'den 15 km uzaklıkda olan çakıroluk dağında
  9. O

22.12.2012 tarihinde teriosla yapmış oldugum ilk kar maceram.
  10. O

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Denizli'den herkese selamlar. İsmim Ömercan 20 yaşındayım bir kaç yıldan beri off roada sarmıştım 3 ay önce terios aldık şuan amatörce off-road yapmayı çalışıyorum :)
  11. O

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? yok degiştirmedim abi duruyor biraz sıkıntı olsada dagda şimdilik idare ediyom :)
  12. O

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 2007 1.5 siyah silver Denizli -> omercan ilem

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.