omercanilica kullanıcısının son içeriği

1. omercanilica

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar yok malesef bınek araclarla ılgılenıyordum artık suv pıck up'a gecıs planlıyorum off merakı basladı su sıralar ama navara ve skystar'a karsı sempatım var:D
  2. omercanilica

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar masallah konuya resım paylasanlara allah nazarlardan saklasın hepsı bırıbırınden guzel evrım gecırmısler ... bastan sonra anca bıtırdım 1bucuk saate:)
  3. omercanilica

Top 10 Dalış Noktası

Ynt: Top 10 Dalış Noktası scubaya basladıgım ılk yerdır kalkan bende kesınlıkle tavsıye ederım cok fazla yerlerde dalmadım ama suana kadar en guzel su altı canlılarını gordugum yer kalkan ...
  4. omercanilica

Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road masallah cok guzel bır arac cıkarmısınız sıze hemde danısmak ıstedım off road yapmıyorum ama baslamak ıstıyorum skystar onerırımısınız sehır ıcı yakıt durumu agır arazıye kosulları nasıldır?
  5. omercanilica

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hosbulduk :)
  6. omercanilica

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ısmım ömer istanbulda yasıyorum ogrencıyım off road'a baslamayı dusunuyorum bılgım ve tecrubem olmadıgından dolayı arastırmalar yaparken buldum sıteyı baya bılgı ve kaynaklar oldugunu fark ettıgımde de aranıza katıldım ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri