omertayfun kullanıcısının son içeriği

1. O

Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya

Ynt: Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya yalnızmısın??
  2. O

Ynt: Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya tel verecenmi??
  3. O

Ynt: Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya turbolinea ramazan bayramı sonrası kazbegi vladikavkaz tarafına düşünürsen görüşelim.
  4. O

Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna

Ynt: Motosikletle Gürcistan-çeçenistan-dağıstan-rusya-ukrayna takip
  5. O

Ynt: Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya Avrupa olmazsa katılabirim.
  6. O

UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: Ukrayna Gezisi İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Ukrayna tarafıda olabilir
  7. O

UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: Ukrayna Gezisi İçin Yol Arkadaşı Arıyorum turbolinea ramazan bayramı sonrası kazbegi vladikavkaz tarafına düşünürsen görüşelim.
  8. O

Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım

Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi Ve Notlarım takip
  9. O

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi neyse bı arkadasımla 2 gun önce batum seyahatimizi gerceklestırdık..detay vereyım bırazcık..sabah arabamızla yola cıktık.trabzon batum yaklasık 200 km.kapıda sorun yok ..hemen gectık .batun sehrını dolastık güzel ...yemekler de iyi ve ucuz...aksam kalmaya...
  10. O

bayramda iran nahcivan gürcistan civarlarını rotasız 4 veya 5 günlük gezi

Ynt: bayramda iran nahcivan gürcistan civarlarını rotasız 4 veya 5 günlük gezi bu gezi hakkında bilgi verebilirmisiniz?guzergah ,vasıta,konaklama ve harcama gibi tesekkurler
  11. O

RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM benim telim sende var turbolinea..unuttun beni galiba
  12. O

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" güzel bir yazı olmus tesekkurler
  13. O

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM gürcistan-rusya-ukrayna sana uyar banada uyar turbolinea bu konuda uzman programı yapar biz katılırız.
  14. O

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM turbolinea , eminim birlikte bir sefer yapacaz .mojetbit skora...
  15. O

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM bizden vize isteyen ülkelere gitmeyi düşünmüyorum..ama gürcistan ,rusya ve / veya ukrayna olabilir..zaman belki aralık ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri