omuraycil kullanıcısının son içeriği

1. O

Captiva'mi Sorento'mu Yoksa Vitara'mi ?

km 50 kurus binek taksi icin cok cok fazla bende 1.6 megane aracim var uzun yolda 19 kurus sehirici 24-25 kurus yakiyorum sizin verdiğiniz ornekle kiyaslarsak v8 az yakiyor ama bu ornek gercek disi benim megane ile kiyaslarsak gercekten cok cok fazla yakiyorki aslan beslemek isteyen yemine...
  2. O

Tabii ki bi v8 cok ayri bi olay ama yakitida dusunmek lazim
  3. O

Evet bende o yüzden simdilik vazgectim ve olan butcemle alabilecegim en genc en dusuk km li araci aldim iletide butcem el verirse bakicaz artik
  4. O

İlk istedigim arac grand cheeroke ydi ama o paraya 2006 ustu alinmiyor ve km leri en dusuk 200 bin ve ustu o yuzden secimimi sorentodan yana kullandim 2010 model 100 bin km temiz sorento aldim memnunum ama ileride yeni model dusuk km li grand cheeroke dusunuyorum
  5. O

4*2 modunda genelde uzunyolda kullanicagim icin yakiti duser diye dusunuyorum
  6. O

Otomatik secenegi olmadigi icin vitarayi eledim captivayada bi turlu icim isinmadi guzel hos araba ama sorento daha heybetli daha babayigit duruyo ayrica dediginiz gibi daha saglam ve bunu hissettiriyo ve guc performans bakimindanda daha ustun yola tutunmaya gelince 2007 ve sonrasina viraj...
  7. O

Buldugum Araclara Bakarmisiniz Hangisi Mantikli

Araclarin tek tek durumunu yazmanin hem bana hem okuyanlara eziyet olacagini dusundugum icin kabul edilebilir sekilde alinabilir olarak dusunun yazmistim bu sekilde siralama yapsaniz nasil olurdu siralamaniz
  8. O

Buldugum Araclara Bakarmisiniz Hangisi Mantikli

Buldugum bi kac tane kia sorento var hepsini alinabilir durumda olarak dusunursek ilk tercihiniz ve sonraki hangisi olurdu en mantiklisi hangisi 2010 model 120 bin km 57 bin tl 2009 model 105 bin km 55 bin tl 2008 model 85 bin km 55 bin tl 2009 model 129 bin km 51 bin tl 2009 model 145 bin km...
  9. O

Yakin olsaniz inanin dakika durmam gelir denerim yerini nerede
  10. O

Dizelin otomatigi olmadigi icin vitarayi eledim suan aorento ve captiva var seceneklerde ama sorento daha baskin gibi
  11. O

Merhaba yeni bir kafa karisikligi ile gene karsinizdayim 2010 model kia sorento xforce a karar vermistim ama chevrolet captiva ile aklim karisti kimi sorentonun cok savurdugunu virajlara iyi girmedigini soyluyolar ben beklentilerimi yazsamda sizde bana son kararim icin yardimci olsaniz cok...
  12. O

2010 Sorentomu 2006 Grand Cheeroke Mi ? Son Adim

Diger konuyu duzenleyemedim o yuzden silinmesi icin yonetime bildirdim konumuza dönersek sanirim sorento daha mantikli olacak
  13. O

2010 Sorentomu 2006 Grand Cheeroke Mi ? Son Adim

Merhaba arkadaslar artik son kararimi vermek istiyorum jeep grand cheeroke ile kia sorento arasinda kaldim cheeroke ile sorento kiyaslanacak arabalar degil ama butcem 70 bin tl bu paraya cheeroke max 2006 model ve hep 200 bin km ustu araclar ama kia sorento 2010 ve 100-150 bin arasi km leri var...
  14. O

Arac Icin Karar Veremedim Nolur Yardim Edin

Subarunun arizalarinin sorunlarinin cok oldugunu duydum
  15. O

Arac Icin Karar Veremedim Nolur Yardim Edin

Merhaba arkadaslar artik son donemece geldim parayi hazirladim ama hala hangi araci alacagima emin degildim param 70.000 2006 model grand cheeroke baktim ama hep km ler yuksek buna alternatif %80 asfalt kalani stabilize yayla yolungidecegim konforlu guvenli donanimli arac onerirmisiniz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR