onalane kullanıcısının son içeriği

1. O

musso hakkında biligi

Ynt: Musso Hakkında Biligi Sayın Oğuzhan3434, çok teşekkür ederim. Araştırıp size mutlaka bilgi aktaracağım.
  2. O

musso hakkında biligi

Ynt: Musso Hakkında Biligi Arkadaşlar benim musso 98 model için Şahsuvaroğlu'nu arayıp; http://avtochast.ru/ssangyong/detal/?cat=J93&grup=7&md=6&sd=11&var=3&typ=A web adresindeki katalogdan 7655005002AAC numaralı ürünü (ön konsol) ve http://www.neoriginal.ru/cat/sy/part_J93____7_6_12_A web...
  3. O

musso hakkında biligi

Ynt: Musso Hakkında Biligi Sevgili cakauska, o kadar değerli bilgi vermişsin ki... gönülden teşekkür ederim. Benim de 1998 musso'm var, yeni aldım. Aracımdan çok memnununın ön panel kısmı çatlak. Değiştirmek için arama yaparken sizi buldum. Yönlendirmelerinizle ilgili siteye girdim. Ancak ben...
  4. O

El Bolson: Burası Cesur İnsanların Şehri

Ynt: El Bolson: Burası Cesur İnsanların Şehri Biz de mangalı sadece biz Türkler yaparız zannediyorduk :-))) Mısırlı erkeklerin, Avrupalı kadınların Mısır'a sadece oradaki erkeklerin cinsel gücü için geldikleri sanrısı gibi :-)))))
  5. O

El Bolson: Burası Cesur İnsanların Şehri

Ynt: El Bolson: Burası Cesur İnsanların Şehri Oooooofff offf... yeni okumama rağmen çok başka bir lezzet bıraktı bu yazı. ellerinize sağlık. Darısı başımıza...
  6. O

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor Mu? böyle bir cihaz için ben satıcılara telefon açtım. Emison oranını 15-30 arasında düşürüyor diye yanıtladılar. Ancak ne kadar benzin tasarrufu olur diye sorduğumda da kilitlenip kaldılar.
  7. O

Bu Aracı Bilen Varmı

Ynt: Bu Aracı Bilen Varmı TK2287'ye katılıyorum. Offroad aracı değil gerçekten de.
  8. O

LPG de kalite farklılığı varmı?

Ynt: Lpg De Kalite Farklılığı Varmı? bu arada bayilerin boş hava basıp basmadığını gösteren bir alet var mı? Bir arkadaşım, hükümetin gaz istasyonlarını sıkıştırdığı bir haftalık zaman diliminde aldığı lpg ile fazladan 100km gittiğini söylemişti. Ama denetim bırakılınca tekrar eski haline...
  9. O

LPG de kalite farklılığı varmı?

Ynt: Lpg De Kalite Farklılığı Varmı? şimdi mmalesef kapalı orası.
  10. O

Toyota Hilux'ten Bot Yapmak!

Ynt: Toyota Hilux'ten Bot Yapmak! bunlar da rus Temel'i ile İdris'i herhalde:-))
  11. O

kullanışlı bir römork yapmak.

Ynt: Kullanışlı Bir Römork Yapmak. Bu römork fren uyumlu mu?
  12. O

Bandaj - Turnike ve Atel Yapmak

Ynt: Bandaj - Turnike Ve Atel Yapmak Elinize sağlık.
  13. O

voltran lpg

Ynt: Voltran Lpg ARKADAŞIM AYNI SORUN BENDE DE VAR. BENDEKİ AUTOGAS LPG DİYE BİRŞEY. BAYİİ BULAMIYORUM ANKARA'DA
  14. O

Bisiklet

Ynt: Bisiklet Bu bilgiler benim için de son derece faydalı oldu. Özellikle vites ve bisiklet çeşitlerinin anlatılması son derece iyi oldu. Sanırım benim için şehir ve gezi bisikleti en ideali.
  15. O

3 Tekerlekli Bisiklet İmalatı- ilgilenenlere..

Ynt: 3 Tekerlekli Bisiklet İmalatı- İlgilenenlere.. Bu bisikletin toplam maliyeti nedir acaba sizde? ( bisikletin kendisi dahil)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri