Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Artık Cj8 İle Aranızdayım :)
4lüleri çözdük. Anahtarı takılı kalmış :) . hararet konusunda henüz birşey yapamadım ama bugün elektrikçiyle tesisatını temizletiyorum. Çok karıştırmışlar. :)
Sonunda bende iyi kötü aracımı aldım. Yanlız bazı sorularımla başınızı ağrıtmaya devam edeceğim sanırım. 4 lüleri söndüremiyorum mesela :)) birde hararet sorunumuz var .
Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...
iyi akşamlar. bu stickerlardaki scrambler , laredo gibi gövde yazılarının anlamları nedir acaba çok merak ettim .:)
Ynt: Tavsiye
peki cj8 pek bulunmuyor cj5 düşümüyorum çok kısa olması sebebiyle en fazla cj6 bulunuyor uzun şase olarak ama siz cj6 ya kafadan karşı bir tutumunuz var sebebi nedir acaba ? :) bu arada teşekkürler sorularımı cevapladığınız için
Ynt: Tavsiye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1980-jeep-cj-6-lpg-li-asker-yesli-tamamen-orjinal-arazi-canavar-109088254/detay
bu aracı 10 bine alıp yapmak mı yoksa 15 bin civari bi araç almak mı daha mantıklı ?