onderkavas kullanıcısının son içeriği

1. O

Artık Cj8 İle Aranızdayım :)

Ynt: Artık Cj8 İle Aranızdayım :) çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun :)
  2. O

Ynt: Artık Cj8 İle Aranızdayım :) 4lüleri çözdük. Anahtarı takılı kalmış :) . hararet konusunda henüz birşey yapamadım ama bugün elektrikçiyle tesisatını temizletiyorum. Çok karıştırmışlar. :)
  3. O

Sonunda bende iyi kötü aracımı aldım. Yanlız bazı sorularımla başınızı ağrıtmaya devam edeceğim sanırım. 4 lüleri söndüremiyorum mesela :)) birde hararet sorunumuz var .
  4. O

Değişik Bir Fikir, Cj Dijital Gösterge

Ynt: Değişik Bir Fikir, Cj Dijital Gösterge fiyat olarak da biraz pahalı değil mi ?
  5. O

Cj 8 Hakkında Yardım !!!

Ynt: Cj 8 Hakkında Yardım !!! hayırlı ugurlu olsun . Gule gule kullanın. Bende sabırsızlıkla muradıma ermeyi cj8 e kavusmayı dort gozle beklıyorum :))
  6. O

Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... iyi akşamlar. bu stickerlardaki scrambler , laredo gibi gövde yazılarının anlamları nedir acaba çok merak ettim .:)
  7. O

Usta

bursada usta tavsiyesi ?
  8. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye yakıtta durum ne kadar vahim peki çok göreceli olacak gerçi araca ve yapılan seçimlere bağlı 60 kuruşlara indirmek mümkün mü?
  9. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye ben asfaltta kullanmayı düşünüyorum. O zaman cj 6 yı mı tercih etmeliyim ?
  10. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye peki cj8 pek bulunmuyor cj5 düşümüyorum çok kısa olması sebebiyle en fazla cj6 bulunuyor uzun şase olarak ama siz cj6 ya kafadan karşı bir tutumunuz var sebebi nedir acaba ? :) bu arada teşekkürler sorularımı cevapladığınız için
  11. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye ne gibi sorunlar çıkabilir acaba çok soru sorup bunaltıyorum ama kusura bakmayın :)
  12. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1980-jeep-cj-6-lpg-li-asker-yesli-tamamen-orjinal-arazi-canavar-109088254/detay bu aracı 10 bine alıp yapmak mı yoksa 15 bin civari bi araç almak mı daha mantıklı ?
  13. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye üstat benim bütçem okadar yok ne yazıkki. ayrıca cj8 e karar kıldım asfaltta kullanacağım için.
  14. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye Aslında benim aklım ilkinde kaldı buna bakmaya gidicem büyük ihitmalle. Nelerine bakmalıyım?
  15. O

Tavsiye

Ynt: Tavsiye Boyut olarak cj5 arazi icin daha elverisli diye biliyorum. Benim boyle bir kaygim yok malum yogunlukla asfaltta kullanmayi düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri