Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu fikir benim için en son çare . Şu an proje yapan kişiyi buldum sorun yok yapıyor ve daha önce yapmış . Bana lazım olan orijinal ikili emniyet kemerli koltuk .
1 yaşında oğlum var, arkada otokoltuğu şart , yanına da annesi oturmalı ve güvenli seyretmeliler . Yapmışken legal yoldan yapalım diyoruz fakat sistem illegela yönlendiriyor . Meral ettiğim forum da kimse bu işle uğraşmadı mı ?
Merhaba ; 2015 model peugeot boxer 17m3 karavan sahibi oldum. Araç ruhsatta 2+1 olarak geçiyor. Aracı 3+1 ruhsata çevirmek istiyorum fakat hali hazırda karavan olduğu için karavandan karavana dönüşüm projesi için tse koltuk çekme testi istiyor ve bunun içinde 150bin tl ücret istendi. Karavan...
Merhaba ; 2015 model peugeot boxer 17m3 karavan sahibi oldum. Araç ruhsatta 2+1 olarak geçiyor. Aracı 3+1 ruhsata çevirmek istiyorum fakat hali hazırda karavan olduğu için karavandan karavana dönüşüm projesi için tse koltuk çekme testi istiyor ve bunun içinde 150bin tl ücret istendi. Karavan...
Arkadaşlar boxer karavan alacağım bunun için İstanbul Anadolu yakasında özellikle Pendik’te Boxer karavan için motor şanzımana bakacak usta arıyorum . Konu çok acil
Arkadaşlar boxer karavan alacağım bunun için İstanbul Anadolu yakasında özellikle Pendik’te Boxer karavan için motor şanzımana bakacak usta arıyorum . Konu çok acil
Bilgi için teşekkür ederim . Fakat 313 cdi uzun şase kendinden 4x4 arka iki teker olanları var diye biliyorum forumda daha önce ilanları var. Bu linkten bakabilirsiniz örnek karavan
Video: https://youtube.com/shorts/voHKlkwyLg0?si=YwaDRi6QFF927AbI
Herkese merhaba foruma yeni kaydoldum . Aktif olarak glamping tarzı çadır kampı yapıyorum , ailemin genişlediğinden dolayı çadır kampı zor oluyor Karavana geçmek şart oldu özellikle 4X4 karavana(bulduğum ve gitmeyi sevdiğim coğrafya gereği). Kilometrsi düşük 4x4 313cdi sprinter boş yada karavan...