Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ad: Onur Levent
Dtarihi:1980
Dğduğu ve yaşadığı şehir:Ankara/Çayyolu
Kullandığı araç : Grand Cherokee WK
İlgi alanları:Offroad,drag racing,balık
Ankara ve çevresinde düzenlenen etkinliklerden haberdar olmak isterim.
onur.levent@yahoo.com
Arkadaşlar merhaba,
Wk Grand Cherokee min oto yıkamada güneşlikteki ışıklı aynalarını kırmışlar.Sağ ve sol ayna ve ışıklı mekanizmaya ihtiyacım var.Parçaları bulmak için yardımlarınıza ihtiyacım var.Satın alabileceğim yer yada yurt dışı internet sitelerinin adreslerini paylaşırsanız sevinirim...
Evaparator bu araçların belirli sürelerde arıza çıkaran parçası, evaparatörün altında kalan halılarda ıslaklık var mı ? Bu kadar koku bende hafif su kaçağı ve antifiriz kokusundan şüphelendirdi.
Ynt: Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor
2002 wj 4.7 kullanıyorum aracım kaskolu bundan öncekide 2001 wj 4.7 oda kaskoluydu yıldan dolayı hiç sorun yaşamadım.Bu araçları sürekli kasko yapan acentelerle bağlantı kurun.Yedek anahtar konusu kasko yapan firmaya göre değişir...
Ynt: Flowmaster Super 44 Satılık
Ses aslında abartı değil, aracımda ara sıra küçük bebeğim oluyor ses ürküttü :) Biraz büyüsün tekrar takarım.Birde düşük devirlerde rahatlama hissettim aracımın eski susturucusu eskimiş olduğundan muhtemelen.
Ürün satıldı.
Teşekkürler arkadaşlar.
Grand cherokee wj için Usa dan getirdiğim flowmaster super 44 satıyorum.V8 buymuş diyorsunuz ancak ses fazla agresif ve dikkat çekici.Ankara içi elden teslim ara parçada taktırdım.Aldığım fiyata satıyorum. 275 Tl
Ynt: Wj Rüzgar Geçirme Sorunu
Selam, aracının öntakımlarında yada lastiklerinde sorun olabilir mi? Bende aracımla zaman zaman yüksek hızlara çıkıyorum sorun oluşturmadı.
Ynt: Grand Cherokee Wj İçin Lastik Ebat Ve Marka Önerisi
Bendeki sorun jantların 17 olması,açıkcası orjinal jantlarıda değiştirmeyi düşünmüyorum yakışıklı duruyorlar.16 " oldumu seçenek çok bu gün Cooper At taktırdım.245/65/17 oldukça yakışıklı oldu.Pahalımı bilmiyorum ama taksitli 1400 tl...
Ynt: Grand Cherokee 4.7. 2001-2004 Model Satılık Temiz Araç Arıyorum,!!!!
İlgili ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, güzel bir araç aldım tekrar aranızdayım.
Konu kapatılabilir.