ONUR.LEVENT kullanıcısının son içeriği

1. ONUR.LEVENT

Gezenbilir Ankara Grubu

Ad: Onur Levent Dtarihi:1980 Dğduğu ve yaşadığı şehir:Ankara/Çayyolu Kullandığı araç : Grand Cherokee WK İlgi alanları:Offroad,drag racing,balık Ankara ve çevresinde düzenlenen etkinliklerden haberdar olmak isterim. onur.levent@yahoo.com
  2. ONUR.LEVENT

Grand Cherokee 2006-2010 Wk Sağ-sol Güneşlik Arıyorum

Arkadaşlar merhaba, Wk Grand Cherokee min oto yıkamada güneşlikteki ışıklı aynalarını kırmışlar.Sağ ve sol ayna ve ışıklı mekanizmaya ihtiyacım var.Parçaları bulmak için yardımlarınıza ihtiyacım var.Satın alabileceğim yer yada yurt dışı internet sitelerinin adreslerini paylaşırsanız sevinirim...
  3. ONUR.LEVENT

Grand Cheeroke 2,7 Crd 2002 Havalandırma Klima Da Koku

Sorunu çözmenize sevindim,yeni aracınızda hayırlı olsun...
  4. ONUR.LEVENT

Grand Cheeroke 2,7 Crd 2002 Havalandırma Klima Da Koku

Evaparator bu araçların belirli sürelerde arıza çıkaran parçası, evaparatörün altında kalan halılarda ıslaklık var mı ? Bu kadar koku bende hafif su kaçağı ve antifiriz kokusundan şüphelendirdi.
  5. ONUR.LEVENT

Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor

Ynt: Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  6. ONUR.LEVENT

Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor

Ynt: Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor 2002 wj 4.7 kullanıyorum aracım kaskolu bundan öncekide 2001 wj 4.7 oda kaskoluydu yıldan dolayı hiç sorun yaşamadım.Bu araçları sürekli kasko yapan acentelerle bağlantı kurun.Yedek anahtar konusu kasko yapan firmaya göre değişir...
  7. ONUR.LEVENT

2002 Wj Isofix Var Mı?

Arkadaşlar 2002 wj sahibiyim, aracımda isofix bağlantı demirleri mevcut mu? Grand cherokee 'de Isofix çocuk koltuğu kullanan var mı aramızda ?
  8. ONUR.LEVENT

Flowmaster Super 44 Satılık

Ynt: Flowmaster Super 44 Satılık Ses aslında abartı değil, aracımda ara sıra küçük bebeğim oluyor ses ürküttü :) Biraz büyüsün tekrar takarım.Birde düşük devirlerde rahatlama hissettim aracımın eski susturucusu eskimiş olduğundan muhtemelen. Ürün satıldı. Teşekkürler arkadaşlar.
  9. ONUR.LEVENT

Flowmaster Super 44 Satılık

Grand cherokee wj için Usa dan getirdiğim flowmaster super 44 satıyorum.V8 buymuş diyorsunuz ancak ses fazla agresif ve dikkat çekici.Ankara içi elden teslim ara parçada taktırdım.Aldığım fiyata satıyorum. 275 Tl
  10. ONUR.LEVENT

Wj Rüzgar Geçirme Sorunu

Ynt: Wj Rüzgar Geçirme Sorunu Selam, aracının öntakımlarında yada lastiklerinde sorun olabilir mi? Bende aracımla zaman zaman yüksek hızlara çıkıyorum sorun oluşturmadı.
  11. ONUR.LEVENT

Yeni aracım: WJ 2000 4.7 V8

Ynt: Yeni Aracım: Wj 2000 4.7 V8 Aracınız hayırlı olsun...
  12. ONUR.LEVENT

Grand Cherokee Wj İçin Lastik Ebat Ve Marka Önerisi

Ynt: Grand Cherokee Wj İçin Lastik Ebat Ve Marka Önerisi Bendeki sorun jantların 17 olması,açıkcası orjinal jantlarıda değiştirmeyi düşünmüyorum yakışıklı duruyorlar.16 " oldumu seçenek çok bu gün Cooper At taktırdım.245/65/17 oldukça yakışıklı oldu.Pahalımı bilmiyorum ama taksitli 1400 tl...
  13. ONUR.LEVENT

Grand Cherokee Wj İçin Lastik Ebat Ve Marka Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Grand Cherokee Wj İçin önereceğiz AT tip lastik markası nedir ? (FİYAT-Performans önemli) Ölçü olarak 255/65/17 aracıma uyarmı ? (Aracımda yükseltme yok)
  14. ONUR.LEVENT

Grand Cherokee 4.7. 2001-2004 Model Satılık Temiz Araç Arıyorum,!!!!

Ynt: Grand Cherokee 4.7. 2001-2004 Model Satılık Temiz Araç Arıyorum,!!!! İlgili ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, güzel bir araç aldım tekrar aranızdayım. Konu kapatılabilir.
  15. ONUR.LEVENT

Grand Cherokee 4.7. 2001-2004 Model Satılık Temiz Araç Arıyorum,!!!!

Düzgün,temiz Siyah renk 2001-2004 4.7 wj kasa Grand Cherokee arıyorum.Aracını satmayı düşünenler buradan ulaşabilirler. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.