Onur Tamer kullanıcısının son içeriği

1. O

Güneş Gözlüğü Tavsiyesi

Ynt: Güneş Gözlüğü Tavsiyesi ücgen surat tipi icin outdoor ne önerirsiniz??
  2. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Evet merrell'in outdoor ayakkabısını aldım muhtesem gercekten , bot arayısları devam ediyor :)
  3. O

Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ?

Ynt: Mısır' A Dalış Gezisi Düzenlesek ? Bizde kurban bayramı gibi düşünüyoruz.4 kişilik bir grubuz.Dahab bölgesine gideceğiz , takipteyiz...
  4. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Tavsiyeler icin cok tesekkurler bot hakikaten cok saglam duruyor.
  5. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Evet Waterpro benimde kafama yattı öteki modelde numara bulamadım türkiyede biraz daha arastırmam lazım.2.secenek icin önerilere acıgım hala atlas modeli evet cok ciddi bir daga tırmanıs ayakkabısı gibi duruyor o yuzden biraz uzmanlasana kadar yanına yaklasmayayım...
  6. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Hadi inşallah belki bir yerlerden bir seyler cıkar :) AKU modellerini incelemekteyim su anda dört gözle yorumları bekliyorum :)
  7. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar bende forumun yeni sakinlerinden biriyim,öncelikle forumda yardımlaşmanın ve paylaşımın muhteşem olduğunu söyleyip biraz site sakinlerini övdükten sonra sizi zorlamayacak sorularıma geçmek istiyorum :) 28 yaşındayım ve 3 senedir işlerimizden fırsat buldukça kayak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR