Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar 88 xj var buna telsiz düşünüyorum ama ilk defa telsiz alıcam ne almalıyım ne gibi resmi kayıtlar yapmalıyım telsiz nerelerde işime yarar vs... :-\
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)
çok güzel bir yarıştı çok keyif aldım ama çok üşüdüm :D palio ile geldiğimiz için orman içi yarışı izliyemedim :(
kimseyi simayen tanımadığım için muhabbet kuramadım inş. bidahaki sefere diyorum çektiğim fotolardan bazılarını...
Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)
Sağolun teşekkürler nikon slr makine ile çekiyorum ve photoshop programı ile üzerinde oynuyorum
Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın
evet dün gittim bu sabah 06.00 kadar galatadaydım bayag yorucu gectı ama 3-4 kg yakın mezgit aldım ilk gün için iyi sanırım..
Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)
sağolun teşekkürler...
göndereyim bakayım ne dicekler :)
tabi anlatayım çatalca ihsaniyede çiftliğim oldugundan dolayı çatalcanın ücra köşelerini araştırmaya çalışıyorum gittiğim yer çatalca ihsaniye köyünün tepesinda saraya...
silver star avangard 90%hı-carbon 3.90mt kamış
shakespeare medalist fds 0.45mm/20lb-270m makine ve malzemeleri aldım bu işe bulaştık bakalım ne olucak :)
En çok Heves Duydugum bir hobi ama bir türlü fırsat olmadı.
nasıl bir olta almalıyım?
nasıl bir takım yapmalıyım içinde neler olmalı?
balığa çıkarken olmazsa olmazlar nelerdir?
yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar..