onur_toros kullanıcısının son içeriği

1. onur_toros

Alınık Telsisi (İlk Kullanım Tavsiye Ve Bilgi)

Merhaba Arkadaşlar 88 xj var buna telsiz düşünüyorum ama ilk defa telsiz alıcam ne almalıyım ne gibi resmi kayıtlar yapmalıyım telsiz nerelerde işime yarar vs... :-\
  2. onur_toros

2002 crv yardım

merhaba arkadaşlar 2002 model honda crv aldım bunu nasıl off-road uygun hale getirebiliriz? nerden temin edebilirim?
  3. onur_toros

Tarsus-Çamlıyayla-Cehennem Deresi Gezisi (6 Aralık 2009)

Ynt: Tarsus-Çamlıyayla-Cehennem Deresi Gezisi (6 Aralık 2009) çok güzel bir gezi olmuş ama en can alıcı foto bu olsa gerek :D:D
  4. onur_toros

FJ 70 İçin Yorum

Ynt: FJ 70 İçin Yorum güzel araç maşallah bol çamurlu günler :)
  5. onur_toros

1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti

Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma..
  6. onur_toros

Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009) çok güzel bir yarıştı çok keyif aldım ama çok üşüdüm :D palio ile geldiğimiz için orman içi yarışı izliyemedim :( kimseyi simayen tanımadığım için muhabbet kuramadım inş. bidahaki sefere diyorum çektiğim fotolardan bazılarını...
  7. onur_toros

Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)

Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009) sağolun arkadaşlar... teşekkürler..
  8. onur_toros

Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009) Sağolun teşekkürler nikon slr makine ile çekiyorum ve photoshop programı ile üzerinde oynuyorum
  9. onur_toros

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın evet dün gittim bu sabah 06.00 kadar galatadaydım bayag yorucu gectı ama 3-4 kg yakın mezgit aldım ilk gün için iyi sanırım..
  10. onur_toros

Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009) sağolun arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok tşk..
  11. onur_toros

Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009) sağolun teşekkürler... göndereyim bakayım ne dicekler :) tabi anlatayım çatalca ihsaniyede çiftliğim oldugundan dolayı çatalcanın ücra köşelerini araştırmaya çalışıyorum gittiğim yer çatalca ihsaniye köyünün tepesinda saraya...
  12. onur_toros

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın silver star avangard 90%hı-carbon 3.90mt kamış shakespeare medalist fds 0.45mm/20lb-270m makine ve malzemeleri aldım bu işe bulaştık bakalım ne olucak :)
  13. onur_toros

Çatalca ihsaniye köyünde d4d ile yaz gezintisi :)
  14. onur_toros

Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009)

Ynt: Balıkesir, Bigadiç'te Yeni Oyuncağım 4x4 L200 ile Tanışma Gezisi (12 Mart 2009) hayırlı olsun güle güle kullanın..
  15. onur_toros

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın En çok Heves Duydugum bir hobi ama bir türlü fırsat olmadı. nasıl bir olta almalıyım? nasıl bir takım yapmalıyım içinde neler olmalı? balığa çıkarken olmazsa olmazlar nelerdir? yardımlarınızı bekliyorum. saygılar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri