onurcelikoz kullanıcısının son içeriği

1. O

Alınık 1999-2003 Grand Cherokee (wj) Yan Basamak

Ynt: Alınık 1999-2003 Grand Cherokee (wj) Yan Basamak Kimsede yan basamak yok mu ya da tanıdığında?
  2. O

Alınık 1999-2003 Grand Cherokee (wj) Yan Basamak

Arkadaşlar selam Aracını arazi şartlarına uyarlamış bir arkadaşımızın belki garajında 1999-2003 Grand Cherokee (WJ) yan basamağı vardır diye düşünüyorum..
  3. O

ZJ Orjinal Kasetçalar (Avrupa Versiyon)

Arkadaşlar selam 1996 ZJ'mden çıkartacağım orjinal radyo-kasetçaları satıyorum. Avrupa versiyon olduğu için her kanalı çekiyor. Kasetçalarında da hiç bir problem yok.. Fiyat 400 TL
  4. O

ZJ Ön lastik içe basma sorunu

Ynt: ZJ Ön lastik içe basma sorunu cevap için teşekkürler. anlamadığım nokta bunun için beni şaseciye gönderdiler
  5. O

ZJ Ön lastik içe basma sorunu

Arkadaşlar selam 1996 Grand Cherokee aracımda sağ ön lastikte içe basma sorunu var. Rot balans gittim bilgisayara bağladığında camber bozukluğu gözüktü. Bildiğim kadarıyla bu araçlarda camber ayarı yok. Bu eğriliğin neden kaynaklandığı hakkında bilginiz var mı?
  6. O

ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak..

Ynt: ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak.. umarim istnbuldasinizdir :) oyle ise iletisim kurmak icin numara verebilirmisiniz?
  7. O

ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak..

Ynt: ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak.. yan basamak ile ilgileniyorum. bir paha biçerseniz görüşelim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri