onurfe kullanıcısının son içeriği

1. onurfe

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- Çok güzel oldu çevik güle güle bin:)
  2. onurfe

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- Çevik çıkmadı mı araç? Nedir aşama?
  3. onurfe

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- Zor işmiş değil mi kardeşim??? ;D
  4. onurfe

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- istemez çevik merak etme ben denedim oradan biliyorum 255 i deneyeceksen ister ::)
  5. onurfe

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- Benim fikrim şu an için 245 75 16 AT lastik takman bu araca ,çünkü araç 2 '' yükseldi tekeri genişletirsen aracın dönüş kabiliyetini olumsuz etkilersin, ön tamponda tıraşlamaya gitmelisin flash , spacer kullanmalısın 2'' inç için bu değişimlere...
  6. onurfe

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- heyecanla sürüşü beklemekteyim çevik çook güzel bir araç olacak
  7. onurfe

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- Ergül bey konu araçta 4 inç yükseltme mi daha iyi olur 2 inç(Kit takım get değil ) yükseltme mi? 4 inç te arkada kasıntı olmaktadır derler, yol tutuşu çok bozulur derler. Fikriniz nedir? Saygılarımla
  8. onurfe

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- hayırlı olsun daim dostum Çevik.Çok güzel diri bir araç bulduk ve çook keyif alacağına eminim.bu araç biraz masraflı olacak ama zevk işi masraf. En az sn kadar heyecanlandırıyor bu proje beni bittiğinde ne yapmışız bakacağız.Bu güzel formda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri